De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo

Wegens succes vernieuwd

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De Caddy Cargo is te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 15.600.

Wilt u de Volkswagen Caddy kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Caddy tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Nog zuiniger.
  • Nieuwe standaard in veiligheid.
  • Nieuwe assistentiesystemen.
  • 4MOTION de sterkste onder de 4×4 motoren.
  • Groot laadvermogen.
  • Caddy Maxi: langste laadruimte in zijn klasse.
  • Nog meer opbergruimte.
  • Bewezen Volkswagen kwaliteit.

Volkswagen Caddy

Vraagprijs v.a.
€ 15.600,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 327,- Meer info
Financieren v.a. € 179,-

Financiering VW Caddy

Financial Lease vanaf € 179 per maand
Slim vermogen opbouwen? Rijd nu met financial lease al een Caddy voor € 179 per maand. Met financial lease bent u de eigenaar van de bedrijfswagen en zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar.

caddy-cargo_achterkant

Standaard 4 jaar garantie
Vanaf nu 4 jaar garantie standaard op uw Caddy Cargo. Zo rijd u met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in uw nieuwe Caddy Cargo.

De varianten van de Volkswagen Caddy

Caddy Cargo

Caddy Cargo

Caddy Cargo Maxi

Caddy Cargo Maxi

Nieuwe Caddy op voorraad

De Caddy is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.
Volkswagen Caddy

Eenvoudig en veilig inladen.

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte voor 2 Europallets. De lange versie – de Caddy Cargo Maxi – wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling. Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl u uw bezighoudt met het laden. Verder is de  Caddy Cargo voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

Volkswagen Caddy

Voelbaar comfortabel.

Bespaar uzelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heeft u alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en voorpassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. De neerklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel , dat dient als praktisch schrijfblok en gemakkelijk toegankelijk is vanaf de bestuurdersstoel. LED-koplampen met een nieuwe slechtweerlamp en een 230 V-aansluiting maken de rit en het dagelijkse werk in de Caddy Cargo nog aangenamer.

Volkswagen Caddy

Infotainment en online diensten.

De infotainmentsystemen van de Caddy helpt u nog beter door uw dag en overtuigen door intuïtieve bediening, uitstekende connectiviteit en goed geluid. De Caddy kan worden voorzien van een groot aantal connectiviteitsopties. Verbind de Caddy met uw smartphone en het internet en krijg toegang tot actuele verkeersmeldingen en apps. Via het optionele multifunctionele stuurwiel kunt u de multimedia van de auto en uw eigen telefoon eenvoudig bedienen. Bovendien kunt u actuele informatie, zoals bijvoorbeeld gemiddeld verbruik en actieradius, via het multifunctionele display bekijken.

Volkswagen Caddy nieuws

Volkswagen Caddy California

De nieuwe Volkswagen Caddy California: avonturier en praktische gebruiksauto in één

Caddy Cargo

Caddy Cargo: veilig en comfortabel dankzij bijna 20 assistentie- en rijhulpsystemen

Caddy Cargo

Caddy Cargo: maximale flexibiliteit dankzij nieuwe achteras

Interesse in de Volkswagen Caddy?

Heeft u interesse in de Volkswagen Caddy? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.