vw bedrijfswagens koelwagen

Volkswagen Bedrijfswagen Koelwagens

De Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen is in samenwerking met Carrosseriefabriek Harderwijk ontwikkeld om goederen op de juiste temperatuur te vervoeren met het HACCP keurmerk. De koelwagens zijn voorzien van een naadloze afwerking en ingebouwde LED-verlichting. De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter en e-Crafter en tevens leverbaar als solar koelwagen. Ontdek alle mogelijkheden van de koelwagens van Volkswagen Bedrijfswagens.

Wil je de Volkswagen Koelwagen kopen, financieren of private leasen? Wil je snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wil je de Koelwagen tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat je gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Volksagen Koelwagen

Volkswagen bedrijfswagens Koelwagen
Volkswagen bedrijfswagens Koelwagen

Optimale isolatie met behoud van binnenruimte.

Verlichting afwerking plafond

Afwatering lekkende lading

Vervoert u goederen die onderweg vocht verliezen? Dan is het prettig om te weten dat de auto is voorzien van een afwateringssysteem. Een lekkende lading is dus geen enkel probleem.

Polyester hand lay up

Hygiënisch afgewerkt.

Elke basisinrichting wordt naadloos afgewerkt met polyester volgens de ‘hand-lay-up’-methode. Voordeel: eenvoudige reiniging en dus optimale hygiëne. Bij elke inrichting ontvangt u dan ook een HACCP-certificaat. Desgewenst zelfs een ATP-certificaat.

Water afvoer in laadvloer

Ingebouwde LED-binnenverlichting.

Dankzij de standaard ingebouwde LED-binnenverlichting weet u uw lading altijd feilloos te vinden. U kunt door naar uw volgende afspraak.

Jouw goederen altijd op de juiste temperatuur.

Konvekta koelunit

Konvekta koelunit

Door de continue koeling, wordt de capaciteit maximaal benut. Dus ook bij een uitgeschakelde motor. Zodoende ondervindt u geen hinder van gebruik van het start-stop systeem van uw bedrijfswagen. Dit bespaart u extra brandstofverbruik, waardoor de koelunit bovendien erg milieuvriendelijk is. Ook het lage geluidsniveau is een groot pluspunt.

4_230V lader

220V aansluiting

Dankzij de 220 V aansluiting in de voorbumper kunnen de accu’s eenvoudig opladen bij stilstand. Gecombineerd met een nachtkoeling installatie kan ook bij stilstand een constante temperatuur gewaarborgd worden. En door de constante koeling treden er geen onregelmatigheden op in de temperatuur bij gebruik van het start-stop systeem van uw bedrijfswagen.

bedieningspaneel

Koeling instellen in de cabine

Door de eenvoudige volledig geïntegreerde bediening van de koelinstallatie blijft de temperatuur continu volledig onder controle. Dit is één van de belangrijke voorwaarden van HACCP om bijvoorbeeld bederf van etenswaren tegen te gaan.

De Volkswagen Bedrijfswagen Koelwagen is verkrijgbaar in de volgende modellen.

Geen zin in lange levertijden? Rij dan snel weg in één van de scherp geprijsde voorraad modellen.

Caddy Koelwagen

Volkswagen Caddy

Transporter Koelwagen

Volkswagen Transporter

Crafter Koelwagen

Volkswagen Crafter

Volkswagen bedrijfswagens Koelwagen

Nieuw: de volledig elektrische e-Crafter Solar koelwagen.

Door de voordelen van de nieuwe, volledig elektrische e-Crafter te combineren met de innovatieve Solar koelwagentechnologie, introduceert de overtreffende trap in duurzaamheid. Het dak van deze volledig elektrische e-Crafter Solar koelwagen is voorzien van hoog-rendement zonnepanelen, waarmee de transportkoeling de juiste koeling garandeert zonder dat daar een brandstofmotor aan te pas komt. Omdat het koelsysteem volledig los staat van de hoogvolt-accu, heeft het systeem geen invloed op de actieradius van de bus. Met de e-Crafter Solar koelwagen draagt de horeca en de detail- en groothandel bij aan duurzaam en milieuvriendelijk vervoer van gekoelde producten in de stad.

Interesse in de Volkswagen Solar koelwagen?

Heb je interesse in de Volkswagen Solar Koelwagen? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.