volkswagen bedrijfswagen winter

Volkswagen bedrijfswagen Wintercheck.
Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Wintercheck ruit

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw Volkswagen bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij M. de Koning Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten.

Wintercheck nu met gratis ijskrabber en 5 liter ruitensproeiervloeistof.

Profieldiepte

Winterbanden

Je hebt glad. En je hebt grip.
Voor wie liever vooruit gaat dan stilstaat, maar wel snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

VWB All season banden
VWB winterbanden

Volkswagen Bedrijfswagens accessoires: jouw bedrijfswagen nóg rijker uitgerust.

Met het grote assortiment aan Volkswagen accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar de maatstaven van jouw (werk)wensen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op. M. de Koning Volkswagen Bedrijfswagens dealer adviseert je graag over de accessoires die het beste bij jou en jouw gekocht Volkswagen passen. Bovendien ben je met onze speciaal opgeleide monteurs altijd verzekerd van snelle en vakkundige montage.

wintercheck bandenhoezen

Bandenhoezen
De zomerbanden kunnen weer gewisseld en opgeborgen worden. Met deze bandhoezen blijven uw banden schoon en beschadigen ze niet. De hoezen zijn geschikt voor banden van maximaal 18″. Set van 4 hoezen nu voor slechts € 16,50 verkrijgbaar.

wintercheck mattenset

All weather mattenset 
Tijdens de natte herfst- en wintermaanden neemt u gemakkelijker vuil mee uw auto in. Met deze rubberen, tweedelige mattenset blijft uw interieur als nieuw. Nu vanaf € 34,95.

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.