volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Voorraad actie op=op

Je hebt investeren. En je hebt slim investeren. Verschil moet er zijn.

Je hebt goedkoop. En je hebt een goede koop. Je hebt dubbeltjes. En je hebt eerste rang. En zo heb je voordeel op bedrijfswagens. En voordeel op Volkswagen Bedrijfswagens. Investeer nu nog slimmer met scherp geprijsde actiemodellen, flinke inruilpremies en veel voordeel op de Caddy, Transporter of Crafter.

Volkswagen Bedrijfswagens maakt het verschil voor vakmannen die het verschil willen maken. Want goed genoeg, is niet goed genoeg. Niet voor vakmensen. En dus ook niet voor Volkswagen Bedrijfswagens. Daarom rijdt een Volkswagen bus ook na vele jaren nog als nieuw en zorgt de service volgens de 7 Servicebeloften ervoor dat je als bedrijf altijd door kan. En door de bewezen hoge restwaarde is een Volkswagen Bedrijfswagen een slimme investering. Kies je voor een bedrijfswagen van Volkswagen? Dan weet je dat je goed zit. Verschil moet er zijn.

Kies je Volkswagen Bedrijfswagen model.

VolkswagenCaddy

De Caddy.

Je hebt zitten. En je hebt goed zitten.
Verschil moet er zijn.

Tot eind juni. Veel Linevoordeel. € 750 inruilpremie. Scherp geprijsde en rijk uitgeruste Editions. En direct beschikbaar. Rij nog voor de zomer weg.

VolkswagenTransporter

De Transporter.

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter.
Verschil moet er zijn.

Veel Linevoordeel. € 2000 inruilpremie. Scherp geprijsde en rijk uitgeruste Editions. En direct beschikbaar. Rij nog voor de zomer weg.

VolkswagenCrafter

De Crafter.

Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang.
Verschil moet er zijn.

Veel Linevoordeel. € 2000 inruilpremie. En de rijk uitgeruste Exclusive Edition. En direct beschikbaar. Rij nog voor de zomer weg.

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies?
Vraag onze Volkswagen Bedrijfswagen verkoop adviseurs naar de voorwaarden of vul ons contact formulier in.

VWB Financieel