Volkswagen Bedrijfswagens acties – Al 75 jaar voor mekaar

Bekijk de Acties en Actievoorraad. Kies uw model. En rijd snel weg.
U zult het niet snel over uzelf zeggen, maar uw handen zijn goud waard. Voor uw baas, die toevallig ook nog eens uw vader is. Voor de mensen in de stad, die dankzij u een plek hebben om te wonen. En voor uzelf, omdat u nog steeds met dezelfde trots naar uw werk kan kijken.

Al 75 jaar hebben we een bus waar je op kan bouwen. Wat je vak ook is, wij zijn er voor je. Al 75 jaar voor mekaar. Daarom zijn er de extra dikke 75 Editions van de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en Crafter. Nu met altijd 4 jaar garantie.

Meer weten over de Volkswagen Bedrijfswagens acties? Plan een proefrit in een van onze M. de Koning Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen;

Volkswagen Bedrijfswagens maakt het verschil voor vakmannen die het verschil willen maken. Want goed genoeg, is niet goed genoeg. Niet voor vakmensen. En dus ook niet voor Volkswagen Bedrijfswagens. Daarom rijdt een Volkswagen bus ook na vele jaren nog als nieuw en zorgt de service volgens de 7 Servicebeloften ervoor dat u als bedrijf altijd door kan. En door de bewezen hoge restwaarde is een Volkswagen Bedrijfswagen een slimme investering. Kiest u voor een bedrijfswagen van Volkswagen? Dan weet u dat u goed zit. Verschil moet er zijn.