Financieren

Gemakkelijk geregeld bij M. de Koning

Uw auto financieren

Voor het financieren van een auto zijn meerdere mogelijkheden. Wilt u eigenaar worden van de auto en deze volledig afbetalen of gaat de voorkeur uit naar lage maandlasten en om de 3 á 4 jaar een nieuwe auto te rijden? U kunt kiezen voor Financial lease of Privé Plan, ook wel bekend als private lease. Bekijk vooraf goed welke autofinanciering het beste bij u past, wanneer u hier vragen over heeft? Stel ons dan gerust uw vragen, dan geven wij u hier antwoord op.

Financieren, leasen en verzekeren

Financial Services geeft u de zekerheid dat financieren, leasen en verzekeren worden verzorgd door een betrouwbare financiële instelling. Onze focus ligt op de auto én de behoeften van de automobilisten. Wij kunnen ons dan ook beroepen op veel kennis en ervaring op het gebied van financieren, leasen, verzekeren en mobiliteit. Die combinatie maakt onze dienstverlening uniek.

  • Financieren. Wij bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten een passende financieringsoplossing. We geven de ondernemer zekerheid en helderheid met Financial Lease en helpen de particuliere rijder op weg met het Privé Plan.
  • Leasen. Een auto leasen is niet meer weg te denken in Nederland. Zowel zakelijk als privé helpen we u graag op weg.
  • Verzekeren. De Volkswagen Autoverzekering biedt unieke voordelen en bij schade wordt alles geregeld door M. de Koning dealer.
Private Lease

Wilt u een nieuwe auto rijden die zelf naar wens is samengesteld? En wilt u precies weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease echt iets voor u. Samen vooruit!

Privé Plan

Het Privé Plan maakt het mogelijk weg te rijden in een nieuwe auto voor een vast en acceptabel bedrag per maand. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in uw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Volkswagen Private Lease
Operational Lease

Wanneer u uw financiële middelen wilt blijven aanwenden voor de kernactiviteiten van uw onderneming, kies dan voor Operational Lease. De inhoud, omvang en daarmee de tarieven van het operational leasecontract zijn geheel af te stemmen op uw wensen.

Financial Lease

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u uw Audi op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af.

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Wilt u meer weten over financieren?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!