Koning banner ID3 MdeKoning

Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

De ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een 100% elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. Interesse in de ID.3? Neem contact met ons op. Of kom langs in één van onze vestigingen in;

Volkswagen ID.3

Vraagprijs v.a.
€ 43.990,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 599,- Meer info
Operational lease v.a. € 569,- Meer info

Volkswagen ID.3 Private Lease

Goed nieuws: u kunt de ID.3 nu ook Private Leasen. De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen ID.3 te rijden. Combineer de ijzersterke punten van elektrisch rijden met de zekerheid van Private Lease.

Volkswagen ID3

Volkswagen ID.3 Private Lease

Private Lease vanaf € 599 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Volkswagen ID.3 voorraad

De ID.3 heeft alles wat u nodig heeft om elke rit nog relaxter en veiliger maken. De Plus gaat nog een stap verder in comfort. Instappen gaat zonder sleutel en zelfs de verlichting wordt voor u geregeld. Gaat u voor de nieuwste technische snufjes en maximaal rijplezier? Dan is de Max dé uitvoering voor u.

Volkswagen ID.3 Private Lease vanaf € 599 voor € 529 p/m*

In 2022 ook weer te combineren met de SEPP voor extra voordeel!
Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen ID.3 te rijden. Combineer de ijzersterke punten van elektrisch rijden met de zekerheid van Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Onderhoud, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar aan het opladen te denken.

Volkswagen ID.3 Koop met € 3.350 subsidie

Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)

Met de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) stimuleert de overheid elektrisch rijden. Zo komt u in aanmerking voor maximaal € 3.350 subsidie* op 100% elektrische auto’s die u koopt of private leaset. Kiest u een occasion? Dan komt u in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidie loopt tot 1 juli 2025 wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld. Bekijk hier of u in aanmerking komt voor de subsidie.

 • € 3.350 subsidie op een nieuwe ID.3
 • € 2.000 subsidie op een ID.3 occasion

Elektrisch laden & mobiliteit

De Volkswagen ID.3 opladen kan op verschillende manieren

Laadtegoed van €250

Alles rondom laden in één keer geregeld
Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kun je bij M. de Koning Volkswagen dealer terecht. Zij zorgen ervoor dat iedere klant de juiste laadoplossing krijgt en altijd mobiel is – ook als u wil overstappen op een ander vervoersmiddel of een brandstofauto wil huren voor een verre vakantie. M. . de Koning Volkswagen dealer helpt u graag met een:

 • Laadpunt thuis of op het werk
 • Laadsleutelhanger
 • Mobiliteitskaart

Wilt u meer te weten komen over het elektrisch laden? Kijk dan op onze speciale pagina over elektrisch laden.

High level service

Topconditie gegarandeerd
De ID.3 is een échte Volkswagen. U mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent. Daarom krijgt u bij uw nieuwe ID.3:

✓ 8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ID.3 heeft u maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). U hoeft u dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur.

✓ 4 jaar garantie op de hele auto

Op elke Volkswagen zit standaard 4 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat u uw ID.3 volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. Meer weten? Lees dan verder over onze garantieregelingen.

✓ Tot en met 5 jaar onderhoud

De ID.3 heeft standaard tot en met 5 jaar onderhoud (72 maanden), waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houdt u uw ID.3 zo lang mogelijk als nieuw.

MdeKoning edition Volkswagen ID3
ID3 MdeKoning Edition
volkswagen c02 neutraal

Volledig CO2-neutraal.
Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen.

volkswagen IQ licht

Licht met IQ & Interactieve interieurverlichting.
Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Dat comfort bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Die passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto begroet u, helpt u navigeren en vertelt u wanneer u moet remmen om ongelukken te voorkomen.

ruimte id3

De basis voor heel veel ruimte.
Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu’s zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z’n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Volkswagen ID3 accu

Tot 550 kilometer** rijbereik

De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius van maximaal 550 km**. Zo heeft u vrijwel altijd genoeg voor al uw dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken. Uw lege accu is binnen 35 minuten alweer voor 80 procent opgeladen (bij een snellader en de 58kWh accu).

Interesse in de Volkswagen ID.3?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.3? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.