Volkswagen-up

Volkswagen up!

Het is een echte Volkswagen maar dan in een compact jasje. De up! is handig is de stad en ook nog een comfortabel op de snelweg. U gooit een deur dicht, u pakt het lederen stuurwiel vast of u neemt plaats op de standaard luxe stoelen. U ervaart gelijk dat het een echte Volkswagen is. Er zijn veel verschillende kleur combinaties mogelijk met verschillende velgen en design elementen zodat u de up! goed kunt personaliseren. Met de smartphone integratie bent u altijd en overal connected.

Wilt u de Volkswagen up! kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de up! tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in Capelle, Krimpen en Rotterdam.

  • 13 lakkleuren, 15 soorten velgen en 3 dakkleuren
  • 8 verschillende prints voor je ‘dashpad’
  • Groots in klein zijn.
  • Altijd connected met smartphone integratie
  • Vijf sterren veiligheid.
  • Verrassende veel ruimte.
  • Compact, maar wel Volkswagen.
  • Hoogste restwaarde.

Volkswagen up!

Vraagprijs v.a.
€ 17.890,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 379,- Meer info
Operational lease v.a. € 289,- Meer info

De Volkswagen up! private leasen

Met Volkswagen private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen up!.

Volkswagen up Private Lease

Volkswagen up! Private Lease

Voor € 379 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Volkswagen up! op voorraad

De up! is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Volkswagen up! GTI

De nieuwe up! GTI is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z’n klasse.

up! GTI
Volkswagen up!

Meer ruimte dan u denkt.

Vanbuiten oogt de up! misschien klein, maar vanbinnen is hij verrassend groot. Dat komt doordat de voor- en achteras extra ver van elkaar staan. Zo gaat er minder ruimte verloren aan de auto zelf, en blijft er meer ruimte over voor u.

Volkswagen up!

Slim in elk aspect.

De Volkswagen up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. U gebruikt gewoon uw smartphone als navigatie- en multimediasysteem. Download de Maps & More app, zet uw telefoon in de standaard en laat hem connecten met uw up!.

Volkswagen up!

De nieuwe up! beats. Alleen live klinkt beter.

De nieuwe up! beats verlegt de grenzen van geluidskwaliteit in auto’s. Met het BeatsAudio systeem met 300 watt 8‐kanaals versterker, 6 luidsprekers en een krachtige subwoofer geniet u van uw favoriete muziek als nooit tevoren. De up! beats is een openbaring wat betreft ruimte, prestaties en comfort.

Volkswagen up! r-line

Het up! R-Line Sportpakket.

Kies voor een sportief exterieur met het R-Line Sportpakket voor de move up! en high up!. Het pakket bestaat onder andere uit een R-line bumper voor, getinte ruiten achter, zwart uitgevoerd dak en spiegelkappen en 16 inch lichtmetalen velgen. Voor de high up! kunt u als extra optie kiezen voor 17 inch lichtmetalen velgen inclusief zwarte dakhemel.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen up?

Heb je interesse in de Volkswagen up? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.