VW Tiguan MdeKoning

Volkswagen Tiguan

SUV’s zijn erg populair in Nederland. De Volkswagen Tiguan is één van de meest gekozen SUV’s in Nederland. Kiest u ook voor een zee aan ruimte, een hoog niveau aan comfort met een dynamisch randje. De Tiguan legt de lat hoog met innovatieve features en maakt het rijden leuk een aangenaam. Met bijvoorbeeld trailer Assist parkeert u heel gemakkelijk uw aanhanger, trailer of caravan.

Wilt u de Volkswagen Tiguan kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Tiguan tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Indrukwekkend comfortabel
  • Verrassend innovatief
  • Comfort op het hoogste niveau
  • Veiligheid staat voorop
  • eHybrid
  • Side Assist
  • 4Motion Active Control
  • Tot 1.800 kg trekgewichr

Volkswagen Tiguan

Vraagprijs v.a.
€ 40.590,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 699,- Meer info
Operational lease v.a. € 559,- Meer info

Volkswagen Tiguan Private Leasen

Met Volkswagen private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe tiguan.

Volkswagen Tiguan Private Lease

Vanaf € 699 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Nieuwe Tiguan op voorraad

De Tiguan is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Volkswagen Tiguan eHybrid

Ook verkrijgbaar als gunstige eHybrid

De nieuwe Tiguan is nu ook verkrijgbaar als milieuvriendelijke eHybrid. Dit betekent niet alleen dat de Tiguan zuiniger rijdt, maar ook nog eens beschikt over meer vermogen. Een totaal systeemvermogen van wel 245 pk is hierdoor mede dankzij de zuinige eigenschappen extra voordelig!

De Tiguan eHybrid is verkrijgbaar als R-Line Business+, zo kunt u op een zuinige, voordelige maar ook 100pk krachtigere manier genieten van een compleet uitgeruste auto.

U rijdt al een Tiguan eHybrid R-Line Business+ voor slechts € 46.690 

Meer dan ruimte.

Een robuuste Volkswagen met strak design, veel zit- en bagageruimte en een krachtig karakter. Ontdek nu de veelzijdigheid van deze SUV. De Tiguan combineert als geen ander ruimte met design. Zo heeft u dankzij de kofferbak met een maximale inhoud van 1655 liter altijd ruimte voor al uw bagage, en geven de 18 inch velgen het exterieur een sportief karakter.

Volkswagen Tiguan

Innovatief.

De Tiguan zit vol met innovaties. De automatische achterklep bijvoorbeeld, die u met één simpele voetbeweging opent. Ook is de tiguan uitgerust met innovaties als Adaptieve Cruise Control, Front assist en Active info display. Niet alleen het exterieur, ook de binnenzijde van de Volkswagen is een knap staaltje (design)werk. Voor welk interieur u ook gaat: kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen zijn gegarandeerd.

Tiguan R-line black style

R-Line ‘Black Style’.

Wilt u een Tiguan met een extra sportieve uitstraling? Kies dan voor het R-Line ‘Black Style’ pakket. Met zwarte dakreling, zwarte spiegelkappen, zwarte velgen en zwarte accenten op de bumpers is dit pakket de overtreffende trap.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen Tiguan?

Heeft u interesse in de Volkswagen Tiguan? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.