Tiguan Allspace

De Volkswagen Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte, flink wat trekkracht en maximaal 7 zitplaatsen dankzij de derde zitrij. De nieuwe Tiguan Allspace laat zich door niets en niemand tegenhouden – zeker niet door een gebrek aan ruimte. En hadden we al gezegd dat ‘ie over de nieuwste LED-verlichting en veiligste assistentiesystemen beschikt? Laat u verrassen door deze alleskunner. Nog even geduld, de nieuwe Tiguan Allspace staat bijna voor u klaar

Wilt u de Volkswagen Tiguan Allspace kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Tiguan Allspace tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • SUV-design
  • Avontuurlijk & praktisch
  • 7 persoons uitvoering
  • Hoogwaardige materialen
  • Car-Net App-Connect
  • Dynamic Light Assist
  • Lane Assist
  • Tot 1.800 kg trekgewicht

Volkswagen Tiguan Allspace

Vraagprijs v.a.
€ 44.690,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 599,- Meer info

Web Ready JPG-TN2231

Nieuwe Tiguan Allspace op voorraad

De Tiguan Allspace is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Tiguan Allspace

Design met zelfvertrouwen

De nieuwe Tiguan Allspace ademt stijl. Dat is met z’n opvallende grille en elegante verlichting gelijk duidelijk. De velgen onderstrepen z’n sportiviteit, de LED-achterlichten maken ‘m extra krachtig. De Tiguan Allspace heeft een gedurfd SUV-karakter, waardoor ‘ie de naam ‘Allspace’ met trots draagt.

De nieuwe manier van rijden

Onze slimme assistentiesystemen houden een extra oogje voor u in het zeil. Zo rijdt u met Travel Assist semi-automatisch. Dat maakt lange ritten of in de filerijden een stuk relaxter. Adaptive Cruise Control houdt daarnaast automatisch afstand tot het verkeer voor u. Ziet uw Tiguan Allspace een ongeluk aankomen? Dan bereidt ‘ie u en uw auto voor om de impact te verkleinen of zelfs volledig af te remmen. Dat is pas een goede partner.

Stralend, maar niet verblindend

De Tiguan Allspace straalt in volle glorie. Daar zorgen de optionele IQ.LIGHT LED Matrix koplampen wel voor. Ze bewegen met uw stuur mee en zorgen dat u veilig met grootlicht rijdt, zonder anderen te verblinden. Een LED-strip verbindt de twee koplampen: niet alleen veilig, maar ook sportief. Wanneer u afslaat, geeft de dynamische richtingaanwijzer met een vloeiende beweging aan welke kant u opgaat. Zo rijd u met het perfecte zicht, en zorgt u dat andere weggebruikers ook ontspannen rijden.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen Tiguan Allspace?

Heeft u interesse in de Volkswagen Tiguan Allspace? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.