Volkswagen Taigo M. de Koning

De Volkswagen Taigo

Maak kennis met onze sportieve crossover: de Taigo. Moeiteloos combineert hij de ruimte en het praktische karakter van een crossover met een stijlvol én sportief design. Of u nu met het hele gezin naar uw vakantiebestemming rijdt of voor uw werk op pad gaat, de Taigo staat voor u klaar.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volkswagen Taigo? Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

 • Sportieve coupé
 • Vol innovaties
 • Kenmerkende R-line details
 • Krachtig en efficiënt
 • De nieuwste veiligheidssystemen aan boord
 • Leverbaar met de nieuwste features
 • Stylingsmogelijkheden
 • Tot 1.200 kg trekgewicht

Volkswagen Taigo

Vraagprijs v.a.
€ 29.140,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 459,- Meer info
Operational lease v.a. € 415,- Meer info

Volkswagen Taigo Private Lease

Met Volkswagen private lease rijd u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen Taigo.

Volkswagen Taigo M. de Koning

Volkswagen Taigo Private Lease

Private Lease vanaf € 459 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Nieuwe Taigo uit voorraad geleverd

De Taigo is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra hoge inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Volkswagen Taigo M. de Koning

Sportief. Modern. Taigo
Sportief en helemaal van deze tijd: dat is hoe u de nieuwe Taigo aan uw vrienden omschrijft. De highlight? De optionele IQ.Light LED Matrix koplampen, met een stijlvolle en strakke LED-lichtstrip tussen de koplampen. Ook aan de achterkant wordt de sportiviteit van de Taigo nog eens onderstreept, met de opvallende LED-verlichting en het kenmerkende aflopende dak.

Volkswagen Taigo M. de Koning

Innovaties, overal waar u kijkt
Open de deur van de nieuwe Taigo en stap in. U welkom voelen is hier geen probleem. Met de soft-touch knoppen en het strak vormgegeven dashboard waant u zich in de toekomst. En vergeet het multifunctionele stuur niet, waarmee u de volledige auto bedient zonder uw handen van het stuur te halen.

Volkswagen Taigo M. de Koning

Sportief van velg tot dakrail
Voor wie sportief altijd sportiever kan, is er de R-Line. Vanbuiten herkent u ‘m direct aan het R-Line logo, de zwarte dakrailing en de 17 inch velgen. En ook vanbinnen ziet u direct de kenmerkende R-Line details, zoals sportstoelen, aluminium pedalen, een zwarte dakhemel, maar ook de stijlvolle sfeerverlichting en het 20,3 cm (8 inch) multimediasysteem. Geef uw Taigo de sportieve upgrade die bij u past.

Volkswagen Taigo M. de Koning

Alle details in één oogopslag
Uw ogen op de weg houden was nog nooit zo makkelijk. De Digital Cockpit achter uw stuur laat namelijk in één oogopslag alle belangrijke informatie zien die u nodig hebt, zoals uw snelheid en uw kilometerteller. Ziet u liever iets anders? Kan gewoon. Kies zelf of u bijvoorbeeld uw rij-assistenten, de navigatie of uw playlist toont. Standaard heeft de Digital Cockpit een kleurendisplay van 20,3 cm (8 inch).

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen Taigo?

Heeft u interesse in de Volkswagen Taigo? Bel ons op 088 20 13 410 of vul het onderstaande formulier in.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.