VW T-Roc

Volkswagen T-Roc

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat ons succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling. En hij mag dan een compacte SUV zijn, als u hier instapt komt u niets tekort. De T-Roc is terug, ook al is ‘ie nooit weggeweest.

Wilt u de Volkswagen T-Roc kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de T-Roc tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Sportief en robuust
  • Ruim en praktisch
  • Comfort Features
  • Nieuwste veiligheidssystemen
  • R-line exterieur en interieur bestelbaar
  • Zuinige turbomotoren
  • 4Motion
  • Trekgewicht tot wel 1.700kg

Volkswagen T-Roc

Vraagprijs v.a.
€ 32.640,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 489,- Meer info
Operational lease v.a. € 459,- Meer info

VW Troc M. de Koning

De T-Roc private leasen

Met Volkswagen private lease rijd u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen T-Roc.

Volkswagen T-Roc Private Lease

Vanaf € 489 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Nieuwe T-Roc op voorraad

De T-Roc is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Onmiskenbaar een SUV

De nieuwe T-Roc laat elke voorbijganger omkijken. Niet alleen door z’n uitgesproken voorkant, lange silhouet met chromen frame en de coupéstijl lijnen, maar ook zeker door de bijzondere kleurcombinatie. De zwarte spiegels, het dak en de dakstijlen geven uw T-Roc een contrasterende look. En zelfs in het donker is de nieuwe T-Roc een opvallende verschijning. De IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting zorgt er namelijk voor dat u niet te missen bent en altijd optimaal zicht hebt. Zonder andere weggebruikers te verblinden. Daar zorgt de Dynamic Light Assist voor.

Volkswagen T-Roc

Op de grens van praktisch en comfortabelf.
De T-Roc is vanbinnen alles wat u van een SUV verwacht. Wat dacht u van ruime zitplekken, een verhoogde instap en een bagageruimte waarin 1,290 liter aan boodschappen, backpacks of verhuisdozen in past? Maar natuurlijk heeft het interieur ook een flinke opfrisbeurt gekregen. Neem het dashboard. Dat is met zacht schuim bedekt, met stijlvolle stiksels afgewerkt en voorzien van een opvallende streep die de breedte van uw T-Roc benadrukt. Uw handen legt u op het multifunctionele stuurwiel. De handigste functies van uw auto bedient u zo makkelijk, snel en zonder dat u afgeleid raakt door een scala aan knopjes en schuifjes.

Van alle markten thuis
Rijdt u het liefst met een flinke portie comfort? Dan is de T-Roc Life jouw auto. Van lekker zitten tot assistenten die het rijden nét wat makkelijker maken, de Life heeft het. Voor wie liever de grens van design en tech opzoekt, staat de T-Roc Style klaar. Hier lopen stijlvolle features als chromen strips en grote velgen naadloos over in tech zoals de Digital Cockpit Pro en LED Plus koplampen. Aan de sportievelingen hebben we ook gedacht. De T-Roc R-Line is het familielid dat nooit stil kan zitten. Met de stoere R-Line features trekt u zeker weten de aandacht.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen T-Roc?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Roc? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.