Volkswagen T-Roc cabriolet

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Ontdek ongeremde vrijheid

Haal elke dag de avonturier in uzelf naar boven met de T-Roc Cabrio. Moeiteloos combineert ‘ie het krachtige en grensverleggende karakter van een SUV met het plezier van een cabrio. Want zeg nou zelf: is er een groter gevoel van vrijheid dan rijden met de wind door uw haar?

Heeft u interesse in de nieuwe T-Roc Cabriolet? Neem contact met ons op. Of kom langs in één van onze vestigingen in;

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Vraagprijs v.a.
€ 41.290,-

Stap in voor de meest comfortabele rit

Als u aan het touren bent wilt u natuurlijk maar met één ding bezig zijn: genieten. Daarom zit de T-Roc Cabrio vol snufjes en slimme assistenten die rijden een stukje makkelijker maken. Zo zorgt Adaptive Cruise Control dat u dezelfde snelheid én afstand tot uw voorganger houdt, terwijl Lane Assist de lijnen van de weg in de gaten houdt. Uw auto parkeren op een steile strandopgang? Auto Hold zorgt dat de handrem automatisch inschakelt. Wanneer het tijdens een lange rit tijd is voor rust geeft de vermoeidheidsherkenning een seintje. U hoeft alleen nog maar een parkeerplek met uitzicht te zoeken – waar u moeiteloos indraait, dankzij de parkeersensoren aan de voor- en achterkant.

Volkswagen T-Roc Cabrio
T-Roc Cabrio

Combineer looks met ruimte
Natuurlijk trekt u de aandacht met een open dak. Maar ook de rest van de T-Roc Cabrio mag er zijn. Z’n moderne look wordt afgemaakt met robuuste SUV-details, zoals een brede grille en LED-koplampverlichting. Binnenin de T-Roc Cabrio trekken we deze details door, met een hypermodern dashboard en futuristische touch-knoppen. En een cabrio mag dan wel compact zijn, met een kofferbak waarin maar liefst 6 weekendtassen passen is ‘ie allesbehalve klein te noemen.

T-Roc Cabrio

Een panorama in 9 seconden
Met uw vrienden op ontdekkingstocht op een zonnige dag? Dat vraagt om een open dak. Met één druk op de knop vouwt het lichtgewicht dak automatisch in. Binnen 9 seconden heeft u en uw bijrijders 360° ononderbroken zicht. Heeft u de zonnebrand binnen handbereik?

T-Roc Cabrio

T-Roc Cabrio R-Line
Kan het u niet sportief genoeg? Dan is de T-Roc Cabrio R-Line iets voor u. Bovenop de vrijheid en het comfort van de Style-uitvoering heeft u namelijk een hoop sportieve extra’s. Zo vindt u de kenmerkende R-Line-details terug op plekken als de bumpers, dorpel en het stuur. De kers op de taart? De R-Line sport-comfortstoelen die u ondersteunen in elke bocht. En dan vergeten we bijna het sportonderstel, automatische airconditioning ‘Climatronic’ met gescheiden temperatuurregeling en de Digital Cockpit Pro.

De nieuwe Volkswagen T-Roc

Wie liever meer ruimte heeft dan een open dak gaat voor de nieuwe T-Roc. De T-Roc is terug, ook al is ‘ie nooit weggeweest. Hij is rijker, slimmer en eigenzinniger, maar toch onmiskenbaar een SUV. Hier komt u niets tekort. Meer weten van de nieuwe Volkswagen T-Roc? Bekijk hem hier.

Interesse in de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Roc Cabriolet? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.