Banners T-Cross MdeKoning

Volkswagen T-Cross

Maak kennis met de eigenzinnige SUV van Volkswagen. De T-Cross maakt de SUV familie van Volkswagen compleet. Naast de stoere en robuuste uitstraling is er aan ruimte geen gebrek. U zult verrast zijn hoeveel ruimte en functionaliteit de T-Cross te bieden heeft. De T-Cross kunt u tot in detail personaliseren met een ruime keuze aan lak kleuren, designpakketten, lichtmetalen velgen en decorinleg mogelijkheden.

Wilt u de Volkswagen T-Cross kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de T-Cross tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Crossover Design
  • Ruimtelijk interieur
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse
  • Krachtig en efficiënt
  • De nieuwste veiligheidssystemen aan boord
  • Leverbaar met de nieuwste features
  • Een interieur naar jou smaak
  • Tot 1.100 kg trekgewicht

Volkswagen T-Cross

Vraagprijs v.a.
€ 29.390,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 469,- Meer info
Operational lease v.a. € 409,- Meer info

Nieuwe T-Cross op voorraad

De T-Cross is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Volkswagen T-Cross Private Leasen

Met Volkswagen private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe T-Cross.

Volkswagen T-Cross Private Lease

Volkswagen T-Cross Private Lease

Vanaf € 469 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Functioneel.
Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat u hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z’n klasse, namelijk 455 liter. Neemt u uw surfplank mee? Dan klapt u gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Veilig.
De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt u waar nodig. Wijkt u onbedoeld van uw rijbaan af? De T-Cross zet u weer recht. En dreigt er een aanrijding met uw voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om u te helpen. Teamwork.

Stoer.
Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoeft u de menigte niet te volgen, maar kiest u wat u wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Niet in één woord te vatten.
Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat u ook onderneemt, de T-Cross staat voor u klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in uw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen T-Cross?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Cross? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.