Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo

Wie zegt dat een compacte auto niet groots kan zijn? Ontdek de Volkswagen Polo: innovatiever, digitaler en veiliger dan ooit. Met standaard handige features als LED-verlichting, Digital Cockpit en digitaal radiosysteem. De nieuwe Polo is zoveel meer. De nieuwe Polo is binnenkort beschikbaar!

Wilt u de Volkswagen Polo kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Polo tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Front assist
  • Voetgangersherkenning
  • Active info display
  • Kenmerkende dynamische lijnen
  • 20 verschillende kleuren
  • 12 verschillende velgen
  • 8 verschillende interieurs
  • 7 verschillende motoren

Volkswagen Polo

Vraagprijs v.a.
€ 24.690,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 399,- Meer info
Operational lease v.a. € 339,- Meer info

de nieuwe polo

De Polo private leasen

Met Volkswagen private lease rijd u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen Polo.

Extra voordelig private lease actietarief

Volkswagen Polo Private Lease

Vanaf € 399 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Nieuwe Volkswagen Polo op voorraad

De Polo is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Polo Go

De nieuwe Polo | Nu online te bestellen als Polo Go

De Polo Go is gebaseerd op de al zeer rijk uitgeruste Life uitvoering en heeft als extra’s Parkeersensoren voor en achter. De Polo Go is enkel beschikbaar in de metallic kleuren Smokey Grey, Reef Blue, Reflex Silver en Deep Black pareleffect.

De Polo Go is beschikbaar vanaf €399*.
* Private Lease tarief incl. BTW o.b.v. 48 maanden / 10.000 km.

Volkswagen Polo GTI

De nieuwe Polo GTI is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klaar voor een portie g-kracht? Gordel om en gaan.

Web Ready JPG-PO4871

Uniek uiterlijk, typisch Polo

Met z’n compacte formaat en opvallende accenten straalt de Polo overal waar hij rijdt. De meest opvallende feature? Dat is de voorkant, met de optionele LED-lichtstrip die de Matrix LED-koplampen verbindt. En kijkt u wat dichterbij, dan ziet u ook stijlvolle chromen details en de mistverlichting. Wat is uw favoriete detail?

Standaard alles wat u wil

De nieuwe Polo heeft een hoop features die gewoon standaard op uw auto zitten. Zoals de Digital Cockpit, airconditioning en het radiosysteem met DAB+. Afhankelijk van de uitvoering die u kiest, krijgt u natuurlijk nog veel meer dan dat. Zoals interieurverlichting of een panoramadak. Zo laat u niet alleen het zonlicht binnen, maar heeft u ook een prachtig zicht als u omhoog kijkt – nou ja, uw medepassagiers dan.

Laat u versteld staan

Schijn feller dan de rest, met de innovatieve IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting op uw Polo. De technologie zorgt er niet alleen voor dat u extra goed zichtbaar bent, maar ook dat uw grootlicht automatisch uitgaat wanneer er tegenliggers aankomen. Ook de achterkant van uw Polo staat in de schijnwerpers. Daar vindt u namelijk de optionele LED-achterlichten met geanimeerde remlichten en geïntegreerde dynamische knipperlichten. Met een vloeiende beweging ziet iedereen waar u naartoe gaat.

Een extra blik op de weg

Rijden wordt extra comfortabel met de hulp van uw slimme assistenten. Zo zorgt Lane Assist dat u altijd binnen de lijntjes rijdt. Optioneel vindt u ook IQ.DRIVE Travel Assist op uw Polo en combineert u nog veel meer systemen. Zoals Adaptive Cruise Control, die uw snelheid gelijk houdt en zorgt dat u afstand houdt van het verkeer voor u. Of wat dacht u van Side Assist, waarmee u een seintje krijgt als iemand zich in uw dode hoek bevindt?

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen Polo?

Heeft u interesse in de Volkswagen Polo? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.