banner PassatVariant MdeKoning

De Volkswagen Passat Variant

De Volkswagen Passat Variant is vanaf nu te ervaren en te bestellen bij M. de Koning Autobedrijven. Uiteraard hebben wij voorraadmodellen besteld zodat we de Passat Variant ook uit voorraad kunnen leveren. Daarmee voorkomt u de prijsverhoging van januari 2023 van €1.600.

Haal het meeste uit uw dag
U bent altijd onderweg. Naar werk, boodschappen doen en u wilt ook tijd vrijmaken om met uw gezin leuke dingen te doen. Gelukkig helpt de Passat Variant u een handje. De intelligente features, ruime kofferbak van 650 liter en het design maken van elke rit in deze Volkswagen een ontspannen ervaring.

Kom langs in de showroom bij M. de Koning Capelle aan den IJssel en  Krimpen aan den IJssel.

 • Travel Assist
 • Digital Key
 • Natural Voice Control
 • Predictive Cruise Control
 • Rear Traffic Alert
 • Nu nog innovatiever
 • Extra (been)ruimte
 • Luxe en comfort
 • Nieuwe assistenten beschikbaar
 • Voor de zakelijke rijder en het hele gezin

Nieuwe Volkswagen Passat

Vraagprijs v.a.
€ 44.590,- Bekijk voorraad

Vernieuwde Passat Mdekoning

Volkswagen Passat Variant voorraad

De Passat variant is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Vernieuwde Passat GTE

De Passat GTE is terug.
De hybride versie van de Passat is terug van weggeweest. Met een grotere actieradius dan voorheen rijdt u nu tot 55 kilometer volledig elektrisch (volgens WLTP-meetmethoden). Korte afstanden rijdt de GTE dus helemaal emissievrij.

Vernieuwde Passat Variant

De robuuste Passat Alltrack.
Ook de Passat Variant Alltrack komt weer terug. De Alltrack is herkenbaar aan zijn stoere uitstraling door middel van robuuste bumpers en bijpassende lichtmetalen velgen. Tijdens het rijden profiteert u van 4MOTION vierwielaandrijving en het XDS elektronische differentieelslot. Zo geniet u optimaal van elke bocht en kunt u offroad de uitdaging aangaan.

Ruime kofferbak van 650 liter

Nieuwe Volkswagen Passat

Vernieuwd interieur

Nieuwe Volkswagen Passat

Nieuwe interieur verlichting

Nieuwe Volkswagen Passat
Vernieuwde Passat Variant

Passat Variant uitvoeringen

 • Comfort, Rijcomfort op topniveau
 • Comfort Business, Gericht op jouw gemak
 • Elegance, Alles op het hoogste niveau
 • Elegance Business R, De sportieve zakenauto
 • GTE Business, Completer, geavanceerder, verfijnder
Vernieuwde Passat

Grootste kofferbak ruimte

Aan ruimte geen gebrek. De intelligente features, ruime kofferbak van 650 liter en het comfortabele design maken van elke rit in deze vernieuwde Volkswagen een ontspannen ervaring. De slimme innovaties op de Passat Variant, zoals Travel Assist en Digital Key, geven u een voorproefje van hoe autorijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden met uw auto.

Nieuwe Volkswagen Passat

Digital Key (nieuwe feature)

Niet alleen de features, ook het design van de Passat Variant hebben we een update gegeven. Zo zijn de grille, bumpers en achterlichten strakker dan ooit. Wil je een nog luxer design? Ga dan voor de optionele LED Matrix koplampen. Ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar passen zich ook nog eens aan als jij de bocht door rijdt of er tegemoetkomend verkeer aankomt.

Vernieuwde Passat r-line

Passat Variant R-Line pakket

Sportiviteit van de bovenste plank. Het design van de Passat Variant ziet er van zichzelf meer dan dynamisch uit, maar met het R-Line pakket al helemaal. Lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en grille én een sportief interieur: probeer dat maar eens te overtreffen.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen Passat Variant?

Heeft u interesse in de Volkswagen Passat? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.