Volkswagen ID VIZZION

Volkswagen ID. VIZZION

Autorijden zoals je het nog nooit ervaren hebt.

 • De accu’s zijn extra plat gemaakt
 • Nieuwe premium sedan
 • Komt in 2025 op de markt

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze ‘Premium Sedan’ zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Volkswagen ID. VIZZION

Heb je interesse in de Volkswagen ID. VIZZION?

Laat dan je gegevens achter:

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Volkswagen ID VIZZION

Bediening met stem en gebaren.

Deze auto reageert op de commando’s die jij met je stem en met gebaren geeft. Er zijn nog maar twee traditionele knoppen in de auto, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld het volume van de geluidsinstallatie aan te passen.

Volkswagen ID VIZZION

Autonome toekomst.

De eerste semi autonome auto’s verschijnen al op de weg, maar de ID. VIZZION brengt het nog een stap verder. De toekomst is namelijk volledig autonoom. Dat betekent dat je straks helemaal geen stuur en pedalen meer nodig hebt. Door alle slimme systemen is deze auto ontzettend veilig. Zo worden de koplampen, voorzien van 8.000 pixels, gebruikt om met de overige weggebruikers te communiceren. Krijgt bijvoorbeeld een voetganger voorrang? Dan projecteert de auto een zebrapad op de weg.

Volkswagen ID VIZZION

Zelflerend en met empatische reacties.

Zie de nieuwe ID. VIZZION als een auto die altijd voor jou klaar staat, en die jou op nummer één zet. Dat doet hij bijvoorbeeld om jouw wensen te onthouden om je een nog betere ervaring te geven. Ook leert de auto om empatisch te reageren, zodat hij een soort virtuele gastheer voor je wordt.

Volkswagen ID VIZZION
Volkswagen ID VIZZION
Volkswagen ID VIZZION
Volkswagen ID VIZZION
Volkswagen ID VIZZION

Gebouwd op het MEB-platform.

De ID. is de eerste Volkswagen die gebouwd wordt op het revolutionaire Modular Electric Drive Kit. Omdat Volkswagen de maximale afstand op één accu zo groot mogelijk wilt maken, heeft de ID. een grote accu nodig. Als dit op dezelfde manier zou worden opgelost als in de huidige elektrische auto’s, dan zou er geen bagageruimte meer over blijven. Daarom heeft Volkswagen wat nieuws ontwikkeld: een grote, platte accu die wordt verwerkt in de bodem van de auto. Zo verlies je geen ruimte en kan er toch veel elektriciteit worden opgeslagen.