Volkswagen ID. Crozz

Volkswagen ID. CROZZ

Volledig elektrisch rijden in een krachtige SUV

 • De accu’s zijn extra plat gemaakt
 • Nieuwe vorm van steminteractie
 • Komt eind 2020 op de markt

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. CROZZ ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. CROZZ heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

Volkswagen ID. CROZZ

Heb je interesse in de Volkswagen ID. CROZZ?

Laat dan je gegevens achter:

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Volkswagen ID. Crozz

Autonome toekomst.

Net zoals de andere ID. concept cars is de doelstelling dat ook de ID. CROZZ vanaf 2025 volledig autonoom rijdt. Als de ID. Pilot-modus is ingeschakeld, verdwijnt het stuurwiel in het dashboard en neemt de auto het van je over. Je hoeft niet te schakelen, te sturen of gas te geven – alleen maar te ontspannen.

Volkswagen ID. Crozz

Technologie voor veiligheid.

Om het futuristische karakter van de ID. CROZZ helemaal af te maken, is de auto uitgerust met een AR head-up display. Door gebruik te maken van Augmented Reality wordt er in het blikveld van de bestuurder een scherm met navigatie- en snelheidsinformatie geprojecteerd. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens veilig. Zo kun jij je blik altijd op de weg richten.

Volkswagen ID. Crozz

Bestuur met je stem.

Niet alleen is de ID. CROZZ uitgerust met een extra groot touchscreen dashboard, ook maakt de auto gebruik van een nieuwe vorm van steminteractie. Zo kun je met simpele gesproken commando’s de autonome ID. Pilot starten en de deuren openen of sluiten

Volkswagen ID. Crozz
Volkswagen ID. Crozz
Volkswagen ID. Crozz
Volkswagen ID. Crozz

Communiceer met verlichting.

De ID. CROZZ is uitgerust met ‘interactive Spotlight’, dat vooral van pas komt als de auto in volledige autonome modus rijdt. Met dit slimme verlichtingssysteem communiceert de auto door middel van dynamische LED-verlichting met zijn weggebruikers. Ook begroet de ID. CROZZ zijn bestuurder als hij naar de auto loopt.