Volkswagen ID. BUZZ Cargo

Het begin van een nieuw tijdperk

Hier is de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens. Maak kennis met de volledig elektrische ID. Buzz. De bestelbus opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. Ontdek de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Er zijn twee varianten: de ID. Buzz als personenwagen en de ID. Buzz Cargo als bedrijfswagen. Dit najaar zijn beide modellen te zien in onze showroom!

Iconisch elektrisch rijden. Voor Mekaar. Met de Volkswagen ID. Buzz Cargo

  • Actieradius van 400 km
  • Een klassieke basis met de techniek van morgen
  • Bestelbaar medio mei

Volkswagen ID. Buzz

Vraagprijs v.a.
€ 69.990,-

Volkswagen ID. Buzz

Ruimtebesparend wonder

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor uw grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

Volkswagen ID. Buzz

Vertrouwd, maar modern

De avonturen van vroeger met de digitale innovaties en het comfort van nu. Dat is de ID. Buzz in een notendop. Met meer dan genoeg ruimte om samen films te kijken of languit te lezen. En de slimme assistenten houden altijd een oogje in het zeil. Vergeet de handige infotainment-features ook niet. Zo bent u altijd verbonden met de wereld om u heen én speelt u de beste zomerhits uit uw jeugd op vol volume af.

Volkswagen ID. Buzz

Specificaties ID. Buzz

  • Volledig elektrisch
  • Accupakket met een capaciteit van 77 kWh
  • Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • Plek voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage
  • 10″ of 12″ multimediasysteem, tot 7 USB-poorten en een verplaatsbaar middenconsole
Volkswagen ID. Buzz

Duurzaam, van binnen en buiten

De ID. Buzz is het resultaat van de duurzame koers van Volkswagen. Een voorbeeld hiervan zijn de materialen voor het interieur. In de ID. Buzz wordt geen leer of andere dierlijk materiaal toegepast. Maar de stoffen stralen wel dezelfde luxe uit. Zo is de stoelbekleding, het tapijt en de hemelbekleding gemaakt van gerecyclede producten, zoals petflessen.
Volkswagen ID. Buzz

IQ.Light

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED ‘ogen’ die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, ‘kijkt’ hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kun je best vooruitziend noemen, toch?

Volkswagen Bedrijfswagen ID. Buzz Cargo

Omdat u houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat u de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat u als ondernemer graag uw visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo brengen we de iconische T1 ‘back to the future’

Volkswagen ID. Buzz

Een klassieke basis.

Ondanks dat de ID. Buzz vol zit met futuristische eigenschappen, herkent u de oude T1 er nog steeds in. Zo heeft de ID. Buzz de neus van de klassieker overgenomen: het grote Volkswagen logo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, zijn ook nu weer bepalend voor het exterieur.

Interesse in de Volkswagen ID. Buzz?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID. Buzz? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.