Volkswagen ID.5

De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste 100% elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor uw weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

Kunt u niet wachten om in te stappen? Neem contact met ons op. Of kom langs in één van onze vestigingen in;

Volkswagen ID.5

Vraagprijs v.a.
€ 50.990,-
Private lease v.a. € 799,- Meer info
Operational lease v.a. € 609,- Meer info

Volkswagen ID.5 Private Lease

Goed nieuws: u kunt de ID.5 nu ook Private Leasen. De ID.5 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen ID.5 te rijden. Combineer de ijzersterke punten van elektrisch rijden met de zekerheid van Private Lease.

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5 Private Lease

Private Lease vanaf € 799 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

De Volkswagen ID.5 GTX

Waar u ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor u meer tractie heeft. En zonder het gebrul van de motor om u heen: de efficiënte motor is zo stil, dat u alleen de wind langs uw auto hoort gieren.

Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5

Helder zicht. Altijd
De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen zijn uw persoonlijke gids in het donker. Op basis van uw snelheid, locatie en eigen voorkeuren heeft u altijd het perfecte licht. De afzonderlijk dimbare LED’s volgen de richting van de weg én uw stuur. En dan heet IQ.LIGHT u ook nog eens welkom wanneer u uw auto ontgrendelt. Alles om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Volkswagen ID.5

Hier is uw tweede thuis
Om de eindeloze binnenruimte van de ID.5 kunt u niet heen. Allemaal dankzij het MEB-platform, dat ervoor zorgt dat zelfs uw passagiers met lange benen maar al te graag op de achterbank zitten. Voor een extra huiselijk gevoel zet u de achtergrondverlichting in één van de 10 kleuren aan, die de zachte lijnen van het interieur extra benadrukken. Uw favoriete muziek spelen of navigeren gaat via het 12 inch multimediasysteem. En de bediening? Die is volledig intuïtief met touch-knoppen of gewoon met uw stem. Zo wordt indruk maken wel heel makkelijk.

Volkswagen ID.5

Denkt met u mee
De ID.5 is zoveel meer dan een manier om van A naar B te komen. De rij-assistenten van Travel Assist houden namelijk een extra oogje in het zeil. Zo houdt Lane Assist u binnen de lijntjes, zorgt Adaptive Cruise Control voor een constante snelheid, een veilige afstand én rijdt u zelfs semi-autonoom. Wel uw handen aan het stuur houden, natuurlijk.

Volkswagen ID.5

Kracht en souplesse
Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor u minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat u heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag u brengt.

Interesse in de Volkswagen ID.5?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.5? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.