Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

 

De volledig elektrische SUV

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius van 501 km*. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt u aan niets in de ID.4. Wedden dat u niks anders meer wilt?

 • De eerste elektrische SUV van Volkswagen
 • Actieradius tot 500 km**
 • Next level innovatieve nieuwe features
 • Volkswagen maakt elektrisch rijden betaalbaar

Volkswagen ID.4

Vraagprijs v.a.
€ 48.190,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 775,-
Operational lease v.a. € 599,- Meer info

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 GTX

Het broertje van de zuinige ID.4 is hier, en hij brengt een bak aan sportieve performance met zich mee. Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID. U vindt de kenmerkende GTX-stijl ook terug in het interieur. Met sportieve details, gekleurde stiksels en kleuraccenten op het dashboard en de deuren. Wanneer u uw handen op het stuur met de letters GTX legt, wilt u maar één ding: starten.

Volkswagen ID.4 GTX

Highlights ID.4 1ST

 

 • Velgen ‘Drammen’, 20 inch lichtmetaal
 • Navigatiesysteem ‘Discover Pro’, 10 inch
 • Koplampen LED, incl grootlichtassistent
 • Automatische afstandsregeling
 • Achteruitrijcamera (Rear View)
 • Trekgewicht (geremd) tot 1.000 kg

Highlights ID.4 1ST Max

 

 • Velgen ‘Narvik’, 21 inch lichtmetaal.
 • 360 graden camera (Area View)
 • Koplampverlichting LED Matrix (‘IQ.Light’)
 • Head-up Display met ‘Augmented Reality’
 • Panoramadak
 • Ergo-Active stoelen, elektrisch verstelbaar
ID.4

De volledig elektrische SUV

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Dacht het niet. Of u nou op de A2 of in de Alpen rijdt, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Met een actieradius tot 520 kilometer hoeft u zich over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij ons baanbrekende MEB-platform, waarbij het grote accupakket in de vloer van de auto is weggewerkt. Dan creëert extra ruimte voor bagage, passagiers én lange benen. De ID.4 mag zich met recht een Volkswagen noemen.

Volkswagen ID.4 voorraad

Kijk vooruit met de ID.4

Met het Augmented Reality Head-up Display hoeft u uw ogen niet meer van de weg te houden. Al u rij-informatie zoals snelheid en navigatie wordt in de voorruit geprojecteerd. Zo is het altijd perfect in uw gezichtsveld te zien. Handig en veilig.

De ID.4 luistert naar u

De ID.4 is een auto die naar u luistert. Uw route plannen? uw favoriete nummer harder zetten? Of uw baas bellen? Eenvoudig met uw stem te besturen. En met het Touch-Display tot 30,5 centimeter en de digitale diensten van We Connect luistert u naar al uw podcasts en playlists.

Volkswagen ID.4

Vorm met een functie

Een goed design moet ook functioneel zijn. Vooral bij elektrische auto’s. De luchtweerstand van het design heeft namelijk een groot effect op de actieradius. Daarom gaven de ontwerpers de ID.4 extra veel vloeiende, aerodynamische vormen en inliggende deurgrepen. Dat is extra voordelig voor jou, want een lage weerstand betekent een stuk minder laden.

Voordelen

Het rijden van een Volkswagen ID.4 neemt veel financiële voordelen met zich mee. Op onze speciale pagina voor elektrisch rijden komt u alles te weten over deze financiële voordelen.

Fiscale aftrek voor ondernemers Milieu-investeringsaftrek Voor elektrische Volkswagen modellen die in 2020 worden besteld, is de Milieu-investeringsaftrek (MIA) van toepassing. Bij aanschaf of Financial Lease kan in 2020 27% tot een aanschafprijs van € 40.000 worden afgetrokken van de belastbare bedrijfswinst. Voor laadpunten die in 2020 worden besteld, is de Milieu investeringsaftrek (MIA) en de regeling voor versneld afschrijven (VAMIL) van toepassing.

Financiering & Leasing Wat is de restwaarde van de elektrische auto over een aantal jaren? Wat is de levensduur van de accu? Om deze onzekerheid weg te nemen en uw klanten volledig te ontzorgen, kunnen we de Volkswagen ID.4 aanbieden met Full Operational Lease en binnenkort ook met Private Lease. Hierbij kan ook een laadpunt worden opgenomen in het leasecontract. Combineer uw een leasecontract inclusief laadpunt mét een laadabonnement, dan kunt u de Volkswagen ID.4 rijden voor een vast all-inclusive maandbedrag.

Aanschaf- en motorrijtuigenbelasting Tot en met 2020 betaalt u geen aanschafbelasting (BPM) en motorrijtuigenbelasting voor de Volkswagen ID.4 (onder gelijkblijvende wet- en regelgeving).

Subsidies Naast de verschillende belastingvoordelen zijn er soms ook regionale of gemeentelijke subsidies te ontvangen voor volledig elektrische auto‘s. Voor meer informatie over deze regelingen kunt u het beste contact opnemen met de gemeente.

Elektrisch laden & mobiliteit

De Volkswagen ID.4 opladen kan op verschillende manieren

Kofferbakinleg

Laadtijd

Naast thuis of op het werk laden is het ook mogelijk om onderweg bij publieke laadpunten of bij snellaadstations langs de weg te laden. De laadtijd bij een publiek AC laadpunt is afhankelijk van het laadvermogen van het laadpunt. Is dit 11 kW? Dan bedraagt de laadtijd om een lege accu volledig op te laden ca. 6,5 uur (uitgaande van de eerste speciale editie van de ID.4). Snellaadstations werken met DC laadpunten met een laadvermogen van veelal 50 kW. Er zijn ook snelladers met bijvoorbeeld 175 kW. Bij een snellaadstation met een laadvermogen van minimaal 100 kW laadt de ID.4 1ST in circa 30 minuten op van 0% naar 80% (ervan uitgaande dat de auto volledig leeg is op moment van aansluiten. Dit zal bijna nooit voorkomen).

Alles met betrekking tot opladen en elektrische mobiliteit kunt u bij M. de Koning terecht. We helpen u graag verder met:

 • een laadpunt (thuis of op het werk)
 • een laadpas
 • mobiliteitsservices (Shuttle)

Wilt u meer te weten komen over het elektrisch laden? Kijk dan op onze speciale pagina over elektrisch laden.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen ID.4?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.4? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.