Volkswagen Golf nieuw

De Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is met jou meegegroeid. U blijft aan jezelf werken, legt de lat steeds een beetje hoger. En dat verwacht u ook van uw auto. Daarom is de Golf, meer Golf dan ooit. Met standaard premium features die autorijden voor jou net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken. Kom hem nu in onze showrooms bekijken.

  • Openen met uw smartphone
  • Nieuwste technologische innovaties
  • Veiligheid staat voorop
  • Subtiele sfeerverlichting
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Communiceert met de auto’s om u heen
  • Populairste hatchback
  • Vernieuwde stembesturing

Volkswagen Golf

Vraagprijs v.a.
€ 32.890,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 579,- Meer info
Operational lease v.a. € 439,- Meer info

Volkswagen Golf 8

Golf op voorraad

De Golf is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

De Golf  private leasen

Met Volkswagen private lease rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen Golf 8.

Volkswagen Golf8 Private Lease

Volkswagen Golf Private Lease

Vanaf € 579 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Volkswagen Golf GTI

Het rebelse broertje van de Golf is terug van weggeweest en klaar om met u de weg op te gaan. Met 245 pk meer vermogen dan ooit en uitgerust met alles waar uw GTI-hart sneller van gaat kloppen. Neem plaats in de typische geruite sportstoelen en houd u vooral niet in.

Golf GTI

Meer Golf, meer gemak

Meer Golf, betekent nog meer gemak. Dat begint al bij het instappen. Uw Golf herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel. Daarin staan al uw favoriete instellingen voor bijvoorbeeld de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen. Het grote infotainmentscherm biedt handige functies en weergaves die u kent van uw smartphone. U kunt zelfs het scherm personaliseren met uw eigen foto’s en favoriete features.

Volkswagen Golf 8
Nieuwe Volkswagen Golf interieur

Welkom in uw comfortzone

U eist het beste van uw telefoon en televisie. Dus ook van uw auto verwacht u een slimme digitale ervaring. Stap in en ervaar zelf hoe intelligent de Golf is. Achter het stuur vindt u de personaliseerbare Digital Cockpit, die in één oogopslag de belangrijkste informatie over uw rit laat zien.

Kijk een stukje naar rechts, en u ziet het infotainmentsysteem Discover Pro. Bedien ‘m met het touchscreen of uw stem – daar is de Golf slim genoeg voor. Nog meer informatie nodig? Uw snelheid en navigatie worden ook op de voorruit geprojecteerd, zodat u uw blik gewoon op de weg kunt houden. Comfortabel, slim en veilig – wat wilt u nog meer.

Meer op uw Golf

Features die het rijden in de Volkswagen Golf nog comfortabeler maken.

Golf 8 Koplamp mdekoning

Slim licht, goed zicht voor u én uw tegenliggers

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Die zekerheid bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Deze slimme lichten passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoeft u niet meer zelf te regelen, zodat u nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. IQ.LIGHT maakt rijden weer een stukje veiliger.

Golf 8 interieur mdekoning

Voel u thuis

Na een hectische werkdag is het heerlijk thuiskomen in uw Golf. Met de subtiele sfeerverlichting in 10 kleuren voelt u zich gelijk op uw gemak. Er zijn zelfs 32 kleurvarianten mogelijk, dus kies voor elke rit de juiste sfeer. Warm en relaxed voor een ontspannen rit naar huis. Of juist energiek en kleurrijk voor een avondje uit.

Golf Lane assist Mdekoning

Houdt u binnen de lijntjes

Schakel Lane assist in en uw golf houdt u keurig binnen de lijnen. Combineer u Lane Assist met Adaptive Cruise Control, samen Travel assist genoemd, dan houdt uw Golf ook voorliggers op veilige afstand en neemt hij filerijden grotendeels van u over. U hoeft alleen uw handen nog maar op het stuur te houden.

 

Golf 8 Mdekoning

Inparkeren ‘zonder handen’

Is fileparkeren niet uw hobby? Gelukkig wel die van de Golf. Dankzij Park Assist herkent de Golf een geschikte parkeerplek en stuurt er feilloos in. U hoeft zelf alleen nog maar gas te geven en te remmen. Zo wordt zelfs parkeren in een drukke stad een eitje.

De Golf R

Van 0 tot 100 km/u in 4,7 seconde en een vermogen van 320 pk: de Golf R verlegt grenzen. Een auto voor iedereen die meer wil, maar toch zichzelf blijft. Maak kennis met de koning van de R.

Met z’n indrukwekkende snelheid en krachtige prestaties verlegt de Golf R grenzen. Dat maakt de R een auto voor iedereen die meer wil, maar toch zichzelf blijft. Met z’n prestaties laat hij de volledige Golf familie achter zich. De ware koning van de R.

Het design van de Golf heeft maar één doel: presteren. En dat kan ook bijna niet anders, met een voorbumper met spoiler, R-stijl luchtinlaat, 18 inch lichtmetalen velgen en een onderstel dat met 20 millimeter verlaagd is. Voor wie meer wil, is er het R Performance-pakket. Met highlights als een achterspoiler in motorsportstijl, 19 inch lichtmetalen velgen en een achterbumper met verchroomde dubbele uitlaatpijpen, is maar één woord passend: superieur.

Golf R Bij M. de Koning
Golf R Bij M. de Koning
Golf R Bij M. de Koning
keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen Golf?

Heeft u interesse in de Volkswagen Golf? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.