Banners VW Golf MdeKoning

Volkswagen Golf

De Golf is al zeven generaties lang de populairste hatchback en zet de toon in zijn klasse. Standaard is de Golf voorzien van de nieuwste innovaties in het vertrouwde en degelijke jasje. De Golf is afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft zowel comfortabele als sportieve rij eigenschappen. Profiteer van de zuinige motoren en een bewezen hoge restwaarde.

Wil je de Volkswagen Golf kopen, financieren of private leasen? Wil je snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wil je de Golf tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat je gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Comfortabel & dynamisch
  • Nieuwste technologische innovaties
  • Veiligheid staat voorop
  • Eenvoudig te bedienen
  • Gesture Control
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Bewezen hoge restwaarde
  • Populairste hatchback

Volkswagen Golf

Vraagprijs v.a.
€ 29.195,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 453,- Meer info

Nieuwe Golf op voorraad

De Golf is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Volkswagen Golf Private Leasen

Met Volkswagen private lease rij je zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Golf.

Volkswagen Golf Private Lease

Volkswagen Golf Private Lease

Vanaf € 453 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Volkswagen Golf

Sportief & comfortabel.

De kracht van de Golf zit ‘m in zijn herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Niet alleen qua prestaties, maar ook op het gebied van design. Compact als een echte hatchback, aerodynamisch gestijld en overtuigend sportief. Maar comfort staat bij de Golf standaard ook hoog in het vaandel. Wil jij net die extra stap zetten? Ga dan voor de (verwarmbare) sportstoelen. Deze voegen niet alleen extra zitgemak, maar ook sportiviteit toe aan het interieur.

Occasions

Innovatief

De golf is uit te rusten met verschillende slimme innovaties, zoals het Active info Display, Adaptive Cruise Control en diefstalalarm. Ook kun je de Mijn Volkswagen App aan je Golf laten koppelen, waarmee je overal met je auto verbonden bent.

Traffic Jam Assist

Er zijn maar weinig mensen die filerijden comfortabel vinden. De nieuwe Golf brengt hier verandering in. Met het optionele Traffic Jam Assist gaat remmen en accelereren in de file geheel automatisch. Vanaf nu kun je dus lekker ontspannen filerijden.

 

Volkswagen Golf

 Gesture Control.

In de nieuwe Golf bereik je heel veel met een klein gebaar. Het ‘Discover Pro’ navigatie- en multimediascherm bedien je namelijk met een simpele beweging van je hand. Blader bijvoorbeeld door de menu’s of wissel gemakkelijk van nummer.

Interesse in de Volkswagen Golf?

Heb je interesse in de Volkswagen Golf? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.