Golf Variant M. de Koning

Volkswagen Golf Variant

De Golf Variant is in alles een Golf maar dan veel ruimer en praktischer. Standaard is de Golf Variant voorzien van de nieuwste innovaties in het vertrouwde en degelijke jasje. De Golf Variant is afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft zowel comfortabele als sportieve rij eigenschappen. Profiteer van de zuinige motoren en een scala aan praktische ruimte.

Wilt u de Volkswagen Golf kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wil je de Golf tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Ruimtewonder van de Golf-familie.
  • Comfortabel & dynamisch
  • Nieuwste technologische innovaties
  • Veiligheid staat voorop
  • Gesture Control
  • Traffic Jam Assist.
  • Bewezen hoge restwaarde
  • Populairste hatchback

Volkswagen Golf Variant

Vraagprijs v.a.
€ 33.990,- Bekijk voorraad
Private lease v.a. € 609,- Meer info
Operational lease v.a. € 449,- Meer info

Volkswagen Golf Variant

De Golf Variant private leasen

Met Volkswagen private lease rijd u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen Golf Variant.

Volkswagen Golf Variant Private Lease

Vanaf € 609 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Nieuwe Golf Variant op voorraad

De Golf variant is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Volkswagen Golf Variant

Ruim.

In alles een Golf, maar dan nog ruimer. Met een extra grote kofferbak neemt u zonder moeite al uw bagage mee. Achter het stuur geniet u van comfortabele stoelen en de hoogwaardige afwerking van het interieur. De bagageruimte van de Golf Variant is bijna 400 liter ruimer dan die van de reguliere Golf. Of u nu boodschappen doet of met de kinderen op vakantie gaat, de Variant is altijd een goede keuze.

Volkswagen Golf Variant

Innovatief

De golf is uit te rusten met verschillende slimme innovaties, zoals het Active info Display, Adaptive Cruise Control en diefstalalarm. Ook kunt u de Mijn Volkswagen App aan uw Golf laten koppelen, waarmee u overal met uw auto verbonden bent.

Gesture Control.

In de nieuwe Golf bereikt u heel veel met een klein gebaar. Het ‘Discover Pro’ navigatie- en multimediascherm bedient u namelijk met een simpele beweging van uw hand. Blader bijvoorbeeld door de menu’s of wissel gemakkelijk van nummer.

Traffic Jam Assist

Er zijn maar weinig mensen die filerijden comfortabel vinden. De nieuwe Golf brengt hier verandering in. Met het optionele Traffic Jam Assist gaat remmen en accelereren in de file geheel automatisch. Vanaf nu kunt u dus lekker ontspannen filerijden.

keurmerk private lease

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Interesse in de Volkswagen Golf Variant?

Heeft u interesse in de Volkswagen Golf Variant? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.