Volkswagen e-Golf M. de Koning

Volkswagen e-Golf

Rijd weg in een nieuwe e-Golf. Koop je nu een 100% elektrische e-Golf uit voorraad met slechts 8% bijtelling!

Kies voor elektrisch rijden maar dan in een vertrouwd jasje. De Volkswagen e-Golf is de elektrische auto die u verder brengt met een actieradius van 230 kilometer **. Om elke kilometer nog leuker te maken, is de e-Golf rijk uitgerust met o.a. LED verlichting, verwarmbare voorruit, navigatie Discover Media en Adaptieve Cruise Control. Rijd nu snel en voordelig een e-Golf uit voorraad.

Laat je gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Bekijk de Subsidie en belastingvoordeel op elektrische auto’s op de Volkswagen website.

  • 100% elektrisch
  • Vertrouwd Golf design
  • Verrassend ruim
  • Innovatief

Waarom een elektrische auto?

  • Zuinig en milieubewust
  • Sneller optrekken
  • Geen BPM en wegenbelasting
  • Voor zakelijke rijders: slechts 8% bijtelling

Volkswagen e-Golf

Vraagprijs v.a.
€ 35.595,- Bekijk voorraad

Nieuwe e-Golf op voorraad

De e-Golf is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.
Geen voertuigen gevonden
Volkswagen e-Golf

Korte laadtijd.

De e-Golf is na korte tijd aan het stroom weer klaar om de weg op te gaan. Na 5,5 uur aan een laadpunt is de e-Golf weer volledig opgeladen. Via snelladen duurt het slechts 45 minuten om de accu op te laden tot 80%.

Bent u benieuwd hoe elektrisch laden precies in zijn werk gaat en wat M. de Koning u hierin kan bieden? Via deze pagina kunt u alle informatie vinden.

Volkswagen e-Golf

Bespaar tot 50% op brandstof.

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan, dankzij het HollandseWind laadabonnement, tot wel 50% worden bespaard. Het laadabonnement kost € 70 exclusief btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar) en is exclusief voor Volkswagen.

Volkswagen e-Golf

Fiscaal voordeel voor ondernemers.

Op de aanschaf van een elektrische auto is een extra aftrekpost van toepassing: de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Deze bedraagt in 2019 27% voor elektrische auto’s tot een aanschafprijs van ­ € 40.000. Die extra aftrekpost kan je bij aanschaf of financial lease zelf aftrekken van de belastbare winst van je bedrijf.

Het rijden op elektriciteit levert daarnaast lagere verbruikskosten op dan het rijden op benzine of diesel. Belangrijk is ook dat een elektrische auto geen lokale CO2-uitstoot heeft. De overheid stimuleert het elektrische rijden bovendien door een vrijstelling van BPM en motorrijtuigenbelasting. En er is nu al geregeld dat deze vrijstelling doorloopt tot en met 2020.

Wilt u meer te weten komen over de financiële voordelen welke de e-Golf met zich mee brengt? Op deze speciale pagina vind u hier alles over.

Interesse in de Volkswagen e-Golf?

Heb je interesse in de Volkswagen e-Golf? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties