Volkswagen Arteon

De Arteon en de Arteon Shooting Brake

De Arteon en Arteon Shooting Brake. De nieuwe Gran Turismo van Volkswagen wordt boven de Passat gepositioneerd en legt de nadruk op emotie. “De Arteon combineert designelementen van een klassieke sportwagen met de elegantie en ruimte van een fastback”, aldus designchef Klaus Bisschoff van Volkswagen. “Het model spreekt zowel het hart als het hoofd aan.”

Wilt u de Volkswagen Arteon kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Arteon tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Download de Volkswagen Brochure Arteon en Arteon Shooting Brake

De Arteon vanaf € 50.890

  • Sportiefste en meest luxe Volkswagen
  • Rijkelijk uitgerust met de nieuwste features
  • Intuïtief besturingssysteem
  • Slimme Travel Assist

De Arteon Shooting Brake vanaf € 50.790

  • Met een klein verschil heeft de Shooting Brake extra:
  • + Voordeel van een grote bagageruimte
  • + Exclusiviteit en comfort op topniveau

Volkswagen Arteon

Vraagprijs v.a.
€ 50.890,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 699,- Meer info

Volkswagen Arteon voorraad

De Arteon is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

De Volkswagen Arteon

Stijlvoller, sportiever, intuïtiever

De sportiefste en meest luxe Volkswagen ooit is in een nieuw jasje gestoken. Met de nieuwe Arteon hoeft u nooit meer te kiezen tussen extravagant en elegant. Met zo’n uitstraling is het moeilijk om niét op te vallen. Rijkelijk uitgerust met de nieuwste features om het rijden innovatiever en makkelijker te maken. Voorzien van een intuïtief besturingssysteem en het slimme Travel Assist waarmee uw Arteon voorliggers op veilige afstand houdt en filerijden grotendeels van u over neemt. U hoeft alleen nog maar uw handen aan het stuur te houden.

Nieuwe Volkswagen Arteon
Het nieuwe interieur van de Arteon

De Volkswagen Arteon shooting brake

Stijlvol en toch functioneel

Bent u op zoek naar een Volkswagen met een luxe uitstraling, maar wilt u ook het voordeel van een grote bagageruimte? Dan is de Arteon Shooting Brake precies wat u zoekt. De stijl en het karakter van de Arteon, maar dan met een ruimere kofferbak. De nieuwe Shooting Brake combineert moeiteloos exclusiviteit en comfort op topniveau. Uitgerust met een intuïtief besturingssysteem en het slimme Travel Assist waarmee uw Arteon Shooting Brake voorliggers op veilige afstand houdt en filerijden grotendeels van u over neemt. U hoeft alleen nog maar uw handen aan het stuur te houden.

Volkswagen Arteon shooting brake
Volkswagen Arteon shooting brake
Volkswagen Arteon

Comfortabel en uitnodigend

De mooiste kleuren, kwalitatieve materialen en van alle gemakken voorzien: met zo’n interieur is het moeilijk om niét in de nieuwe Arteon te willen stappen. Als extra kiest u zelf welke kleur de verlichting van het interieur heeft. En met ErgoComfort stoelen inclusief massagefunctie rijdt u graag een extra blokje om.

Volkswagen Arteon

Slimme technologie

Met Travel Assist als slimme bijrijder heeft u altijd een extra paar ogen op de weg. U omstanders worden op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. Geen held in parkeren? Geen probleem, de Arteon Shooting Brake helpt u een handje! Met Park Assist herkent de Arteon Shooting Brake vrije ruimtes en stuurt u er feilloos in. U hoeft alleen de auto in zijn achteruit te zetten, uw stuur los te laten, zachtjes gas geven en tot slot te remmen. Zo gepiept.

Volkswagen Arteon-verlichting

Baanbrekende verlichting

De nieuwe LED-verlichting straalt aan zowel de voor- als achterkant van de Arteon. Zo bent u niet te missen op de weg. De achterverlichting heeft een dynamisch karakter, dit geeft een 3D effect wanneer u remt of u richting aangeeft. Ook is er de in- en uitstap verlichting die u de weg naar en uit de auto leidt.

Interesse in de Volkswagen Arteon?

Heeft u interesse in de Volkswagen Arteon? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.