Volkswagen SUV

SUV modellen

Met een SUV van Volkswagen bent u zeker van uw zaak. Want met het stoere design, de hoge zit en krachtige prestaties heeft u het gevoel dat u alles aankan. En om al dat zelfvertrouwen een plekje te geven, zijn al onze SUV’s extra ruim en hebben ze het comfort van een gezinsauto.

Er zijn zes modellen om uit te kiezen, zo kunt u erop vertrouwen dat u altijd de juiste keuze maakt.

Tiguan Allspace
T-roc sport 1.0 TSI
T-Cross R-Line
T-Roc Cabriolet

Trek de aandacht naar u toe

In onze SUV’s kunt u erop vertrouwen dat u goed voor de dag komt.
Elk model heeft z’n eigen unieke designelementen. En met de optionele interieur- en exterieurpakketten kunt u er zeker van zijn dat jouw SUV precies is zoals u ‘m wilt hebben.

Niet zo bescheiden

Zelfvertrouwen zit van binnen, daarom zijn al onze SUV’s extra ruim. En dan is er de Tiguan Allspace, die heeft nog een derde zitrij. Genoeg ruimte voor uw voetbalteam, zo stapt u zelfverzekerd het veld op.

De voordelen van een SUV.

SUV’s hebben veel overeenkomsten met terreinwagens. Dat ziet u terug in de bouw van de auto. De carrosserie staat hoog boven de grond, zodat u ruig terrein makkelijk kunt bedwingen. Daarnaast kunt u de SUV’s van Volkswagen uitrusten met de 4MOTION technologie. Zo heeft u een vierwielaandrijving waardoor u meer grip en kracht hebt.

Volkswagen vindt veiligheid belangrijk. Daarom zijn SUV’s uitgerust met extra veel veiligheidsopties. Ook zorgen de sterke carrosserie, extra grip op de weg en het vele overzicht ervoor dat u goed kunt reageren op elke verkeerssituatie.

De hoge zit, de vele binnenruimte en de rijke uitrusting van SUV’s zorgen ervoor dat u comfortabel de weg op gaat. Ook is de vering aangepast zodat u comfortabel rijdt op elk terrein zonder het sportieve karakter te verliezen.

SUV’s staan bekend om de ruimte. De Tiguan Allspace heeft zelfs plek voor maximaal 7 personen. Ook heeft u altijd veel beenruimte en is de kofferbak groot genoeg om de bagage van al uw passagiers mee te nemen.

Of u nou in de Alpen rijdt of naar de supermarkt gaat, rijden in een SUV is altijd avontuurlijk. De comfortabele rij-eigenschappen van een personenwagen worden namelijk gecombineerd met de robuuste bouw van een terreinwagen. Dankzij 4MOTION kunt u zelfs uw eigen rijmodus kiezen. Het onderstel past zich dan aan op basis van het terrein. Zo heeft u optimaal comfort, grip en kracht op elke ondergrond.

De T-Cross.

Vertrouwd op zichzelf.
Vertrouw op uw eigen smaak. Dat doet de T-Cross ook. Deze compacte SUV maakt een statement met zijn eigenwijze karakter. En de T-Cross is nogal overtuigd van zichzelf met zijn kleurrijke opties en verrassende ruimte.

Lengte 4110 mm | Bagageruimte 455 liter

De T-Roc.

Vol vertrouwen.
Als u zoekt naar een compacte SUV die toch rijk is uitgerust, dan ben je bij de T-Roc aan het juiste adres. Hij heeft verrassend veel bagageruimte, is uit te rusten met 4MOTION vierwielaandrijving en heeft daarnaast ontelbare personalisatie-opties.

Lengte 4234 mm | Bagageruimte 445 liter

De T-Roc Cabrio.

Vier seizoenen vol vertrouwen.
Dankzij de stoere uitstraling en comfortabele rijeigenschappen van de T-Roc, rijdt u zelfverzekerd de weg op. In nog geen 10 seconden voelt u de zon op uw gezicht. Bij de eerste spetters weet u zeker dat u er weer snel droog bij zit, ook daar kunt u op vertrouwen.

Lengte 4268 mm | Bagageruimte 280 liter

De Tiguan.

Verrassend innovatief.
De Tiguan zit vol met slimme systemen en innovaties. Zo loopt u voor op het gebied van veiligheid, connectiviteit en comfort. De Tiguan is er in vijf verschillende uitvoeringen, maar hij is standaard al heel rijk uitgerust. Zo rijdt u altijd in een luxe auto.

Lengte 4486 mm | Bagageruimte 615 liter

Tiguan Allspace

De Tiguan Allspace.

Stoer, stijlvol, ruim.
De Tiguan Allspace heeft alles wat de gewone Tiguan ook heeft, maar dan met nog meer ruimte. Doordat de Allspace 21,5 centimeter langer is, kunt u zelfs voor een extra zitrij kiezen. Daardoor is er plek voor maar liefst 7 personen.

Lengte 4701 mm | Bagageruimte 700 liter

Volkswagen SUV’s

Direct uit voorraad leverbaar