Volkswagen GTI Modellen

GTI staat voor Gran Turismo Iniezione. De term werd populair nadat Volkswagen hem in 1976 gebruikte als modelnaam voor een sportieve versie van de Volkswagen Golf met een vermogen van 110 pk. GTI is een benaming geworden voor snelle hatchbacks, vaak uitgerust met een motor met meer inhoud en vermogen dan het standaard model. M. de Koning Autobedrijven heeft de volgende GTI’s;

  • Volkswagen up! GTI. Met zijn krachtige motor en sportieve uiterlijk.
  • Volkswagen Polo GTI, In alles een sportief hoogstandje.
  • Volkswagen Golf GTI. Maximaal sportief rijden. De snelle en sportieve Golf.
Polo GTI
up! GTI
Golf GTI
Polo GTI
vw UP GTI

Volkswagen
Golf GTI

De rebelse variant van de Golf is terug van weggeweest en klaar om met u de weg op te gaan. Met 245 pk meer vermogen dan ooit en uitgerust met alles waar uw GTI-hart sneller van gaat kloppen. Neem plaats in de typische geruite sportstoelen en houdt u vooral niet in.

Volkswagen
up! GTI

De nieuwe up! GTI is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z’n klasse.

Golf 8 GTI
Polo GTI

Volkswagen
Polo GTI

De nieuwe Polo GTI is vanaf nu te bestellen en hij is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klaar voor een portie g-kracht? Gordel om en gaan.

Volkswagen ID.4 GTX

Het broertje van de zuinige ID.4 is hier, en hij brengt een bak aan sportieve performance met zich mee. Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID. U vindt de kenmerkende GTX-stijl ook terug in het interieur. Met sportieve details, gekleurde stiksels en kleuraccenten op het dashboard en de deuren. Wanneer u uw handen op het stuur met de letters GTX legt, wilt u maar één ding: starten.

Web Ready JPG-IC0192

Volkswagen GTI modellen