Volkswagen elektrisch rijden

Volkswagen elektrisch rijden

Klaar voor de toekomst

Met de e-Golf en e-up! hebben we kennis gemaakt met volledig elektrisch rijden. Maar zowel Volkswagen als de gehele wereld staat niet stil. Van de Kever naar de Golf I was een bijzondere revolutie. Binnenkort worden de auto’s van de toekomst geïntroduceerd wat zorgt voor opnieuw een bijzondere revolutie. Dit zijn de ID. modellen: volledig elektrisch, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet?

Volkswagen elektrisch rijden
Volkswagen ID. Buggy

Stel je vraag

Heb je vragen of ontvangt u graag advies over elektrisch rijden? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Volkswagen Modellen elektrisch rijden van nu

Kies direct voor elektrisch rijden.

Volkswagen ID3

Volkswagen ID.3
De ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden. Een 100% elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. Eind 2019 gaat de ID. in productie, maar je kan hem per direct al reserveren. Je bent er dan van verzekerd dat je in 2020 een stukje toekomst voor de deur hebt staan.

ID.4

Volkswagen ID.4
Het beste van twee werelden. Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 521 km*. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4.

e-Golf

Volkswagen e-Golf.
De e-Golf combineert al het vertrouwde van de Golf met het nieuwe elektrisch rijden. Met een actieradius tot wel 230 km. De bijtelling is maar 4%, waardoor je al een eGolf rijdt vanaf € 50 per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien.

e-up

Volkswagen e-up!
De nieuwe e-up! is een uitermate geschikte auto voor in de stad, maar ook voor daarbuiten. De moderne accu zorgt ervoor dat de e-up! theoretisch een afstand van 250 kilometer* kan afleggen. Na ongeveer 4 uur is de accu volledig opgeladen. De topsnelheid van deze elektrische auto ligt op 130 kilometer per uur. De e-up! is de pittige 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen.

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Stap direct in een 100% elektrische Volkswagen uit voorraad.

Hoe voordelig is elektrisch rijden?

De aanschaf van een elektrische auto mag dan wel een hogere investering zijn dan bij een reguliere brandstofauto, je maandelijkse kosten zijn een stuk lager. Je profiteert namelijk van een hoop voordelen. Zo zijn je onderhoudskosten lager, betaal je geen wegenbelasting en BPM én betalen zakelijke rijders slechts 4% bijtelling. Bekijk hier waarom elektrisch rijden een goede keuze is.

 • Geen wegenbelasting
 • Geen aanschafbelasting (BPM)
 • Verschillende subsidies
 • Extra lage bijtelling

Minder belasting, minder kosten

De Nederlandse overheid ziet net als wij de noodzaak en potentie van elektrisch rijden. In de toekomst, maar ook nu al. Daarom zijn er verschillende kortingsregelingen waar je als eigenaar van een elektrische auto gebruik van kunt maken. Bij aanschaf én bij gebruik van de auto.

Minder onderhoud, minder kosten.

Niet alleen voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee kan elektrisch rijden goed uitpakken. Een elektrische auto heeft een accu in plaats van een brandstofmotor. Hierdoor zijn er minder bewegende, en dus slijtbare, onderdelen. Dit scheelt een hoop in onderhoud en kosten.

Haal het meest uit je elektrische auto.

De actieradius van onze elektrische modellen verschilt: met de e-up! rijd je tot 133 kilometer op één lading, en met de e-Golf zelfs 230 kilometer. Maar hoe ver jij met je accu komt, hangt af van je rijstijl. Hoe efficienter jij rijdt, hoe meer kilometers je per lading kan maken. Daarom krijg je bij aanschaf van een elektrische Volkswagen een gratis rijtraining aangeboden. Daarna weet je als geen ander hoe je het maximale uit de actieradius van jouw elektrische auto haalt.

Modellen van de toekomst

Maak kennis met de nieuwe ID. family.

Volkswagen ID. BUZZ

Volkswagen ID. BUZZ

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Volkswagen ID. CROZZ

Volkswagen ID. CROZZ

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. CROZZ ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. CROZZ heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

Volkswagen ID. VIZZION

Volkswagen ID. VIZZION

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze ‘Premium Sedan’ zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.