Koning banner e-up mdekoning

Volkswagen e-up!

De overstap maken naar elektrisch rijden? De e-up! is terug van weggeweest. De compacte elektrische auto van Volkswagen maakt het nu mogelijk om nog verder te komen. De krachtige elektromotor biedt puur elektrisch rijplezier en emissievrij rijden met een bereik van maximaal 250 kilometer. Ontdek nu alles wat de nieuwe Volkswagen e-up! te bieden heeft, ook voor jou! Begin 2020 staat ‘ie in de showroom, maar nu al kun je de nieuwe e-up! bestellen bij M. de Koning.

  • 100% elektrisch
  • 250 km actieradius
  • opladen in ongeveer 4 uur
  • 4% bijtelling
  • Zuinig en milieubewust
  • Sneller optrekken
  • Geen BPM en wegenbelasting
  • Voor zakelijke rijders: slechts 4% bijtelling

De e-up! private leasen

Met Volkswagen private lease rij je zorgeloos voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen e-up!.

Voordelen elektrisch rijden

Elektrisch rijden biedt veel van voordelen, zo rij je milieuvriendelijker en emissievrij. Door de toename van CO2 warmt de aarde op, waardoor het klimaat verandert. Op internationaal niveau zijn daar nu afspraken voor gemaakt, om deze verandering te kunnen minimaliseren. Draag hier zelf een steentje aan bij door elektrisch te gaan rijden. Hierdoor vermindert je de CO2 uitstoot waardoor we de opwarming van de aarde kunnen remmen. Ieder beetje helpt!

Nu denkt je misschien, de stroom waarmee ik mijn auto oplaad, komt uit grote kerncentrales wat totaal niet milieuvriendelijk is. Ook daar kunt je zelf een wat aan doen, door bijvoorbeeld uitsluitend energie af te nemen van energieleveranciers die groene stroom aanbieden. Eneco, Qurrent & Greenchoice zijn daar bijvoorbeeld een goed voorbeeld van. Daarnaast kun je overwegen om thuis zonnepanelen te laten installeren.

Wilt u meer te weten komen over het elektrisch laden van de e-Up? Op deze speciale pagina vind u alle informatie.

Belastingvoordeel is ook een stimulans om elektrisch te gaan rijden. Doordat de Nederlandse overheid duurzame mobiliteit stimuleert hebben zij afgesproken dat sowieso tot 2020 elektrische auto’s zijn vrijgesteld van BPM en motorrijtuigenbelasting. De fiscale bijtelling bij het rijden van een zakelijke elektrische auto bedraagt momenteel slechts 4%. Dat is aanzienlijk minder dan wanneer je een reguliere auto met verbrandingsmotor zakelijk gaat rijden.

Bent u benieuwd naar alle financiele voordelen? Klik dan hier voor onze speciale pagina

volkswagen e-up aandrijving

Actieradius > 250 km*

Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties hebben we het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer* rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z’n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol**. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur**.

Volkswagen e-up interieur

Comfort

Schonere lucht dankzij Climatronic airconditioning. Hangt er buiten iets in de lucht, dan komt dit niet in je auto. Dankzij de standaard Climatronic met luchtfilter blijft niet alleen het klimaat in de auto, maar ook de lucht in de e-up! uiterst aangenaam.

Het optionele multifunctionele stuurwiel zorgt ervoor dat je alles kunt bedienen, zonder het stuur ook maar los te hoeven laten. Hierdoor wissel je gemakkelijk van radio zender, zet je het volume harder of zachter, neemt telefoongesprekken aan of voert er één op. Tal van mogelijkheden die het rijden voor jou veiliger en gemakkelijker maken.

Volkswagen e-up achteruitrijcamera

Volkswagen hulpsystemen

De e-up! is beschikbaar met veel hulpsystemen om rijden veiliger en gemakkelijker te maken. Zo helpt de noodrem voor stadsverkeer (city emergency braking system) om automatisch te remmen in een gevaarlijke situatie.

Parkeerhulp, wanneer je in een drukke straat wilt fileparkeren kan dit soms erg krap zijn. Gelukkig biedt de parkeerhulp uitkomst in deze situatie. De auto voert de manoeuvre geheel zelf uit, zodat je veilig en zonder zorgen ingeparkeerd staat.

De optionele achteruitrijcamera is weggewerkt in de achterbumper, waardoor achteruitrijden net zo gemakkelijk wordt als vooruit. Het camerabeeld wordt direct op het radiodisplay weergegeven, hiervoor is het dus niet noodzakelijk om een mobiele telefoon in de houder te plaatsen.

Interesse in de Volkswagen e-up?

Heb je interesse in de Volkswagen e-up? Bel ons op 088 20 13 410 of kies een van de onderstaande opties.