We Connect

Blijf in contact met uw Volkswagen.

Wat zijn de voordelen van We Connect?

Een goed begin is het halve werk: In enkele stappen naar een Connected Car.

Tijd besparen, goed geïnformeerd zijn en steeds ontspannen blijven – het is slechts een kwestie van instellingen. De slimme assistenten van We Connect kennen uw persoonlijke gewoontes en maken u het leven gemakkelijker wanneer u weer het weer eens druk heeft. Overtuig uzelf.

Let op, voor een volledig gebruik van de functionaliteiten is een Volkswagen ID gebruikersaccount en een afzonderlijk contract met Volkswagen AG over het gebruik van mobiele online diensten vereist.

 

weconnect
WeConnect

1. Maak uw gebruikersaccount aan.

Meld u aan in de app met uw Volkswagen ID. Indien u nog geen Volkswagen ID heeft aangemaakt, begeleidt de app u stap voor stap door de registratie.

2. Activeer uw gebruikers account.

Nadat u uw gebruikersaccount heeft aangemaakt zal u een activatie link in uw mailbox krijgen.

Om We Connect te kunnen gebruiker zal u de activatielink moeten openen en de verdere gegevens van uw account in moeten voeren. In de video hiernaast is stap voor stap uitgelegd hoe u uw We Connect account kunt aanmaken en activeren.

Let op! de activatie mail kan ook in uw spam-box terecht komen!

We Connect

3. Koppel uw Volkswagen aan uw account.

Ga met beide autosleutels in uw Volkswagen zitten en ga in het menu van uw infotainment systeem naar “gebruikers”. Klik vervolgens op “nieuwe gebruiker” en volg de weergegeven stappen.

4. Download de We Connect app.

Download gratis de We Connect app voor uw smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vindt u de We Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

We Connect

5. Voeg uw Volkswagen toe.

Voeg uw Volkswagen toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). U vindt het VIN op uw kentekenbewijs en op de voorruit van uw voertuig.

6. We Connect activeren.

Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. En til uw digitale wereld van alledag naar een hoger niveau met intelligente diensten.

Weconnect