Volkswagen up!

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Rijklaar v.a.
€ 19.960
Private lease (p/mnd)
€ 379 € 354
Zakelijk lease vanaf
€ 298 € 273

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte

Het is een echte Volkswagen maar dan in een compact jasje. De up! is handig is de stad en ook nog een comfortabel op de snelweg. U gooit een deur dicht, u pakt het lederen stuurwiel vast of u neemt plaats op de standaard luxe stoelen. U ervaart gelijk dat het een echte Volkswagen is. Er zijn veel verschillende kleur combinaties mogelijk met verschillende velgen en design elementen zodat u de up! goed kunt personaliseren. Met de smartphone integratie bent u altijd en overal connected.

Wilt u de Volkswagen up! kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de up! tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • 13 lakkleuren, 15 soorten velgen en 3 dakkleuren
  • 8 verschillende prints voor je ‘dashpad’
  • Groots in klein zijn.
  • Altijd connected met smartphone integratie
  • Vijf sterren veiligheid.
  • Verrassende veel ruimte.
  • Compact, maar wel Volkswagen.
  • Hoogste restwaarde.

Volkswagen up! op voorraad

De up! is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Private lease de Volkswagen up!

Rijden in een gloednieuwe up! Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Ontdek de highlights

Meer ruimte dan u denkt.

Vanbuiten oogt de up! misschien klein, maar vanbinnen is hij verrassend groot.

Slim in elk aspect.

De Volkswagen up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. U gebruikt gewoon uw smartphone als navigatie- en multimediasysteem. 

Volkswagen up! M. de Koning
De nieuwe up! beats. Alleen live klinkt beter.

Met het BeatsAudio systeem met 300 watt 8‐kanaals versterker, 6 luidsprekers en een krachtige subwoofer geniet u van uw favoriete muziek als nooit tevoren. 

Het up! R-Line Sportpakket.

Kies voor een sportief exterieur met het R-Line Sportpakket voor de move up! en high up!.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen up?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.