Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen op vol vermogen.

Rijklaar vanaf
€ 89.990
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 

De nieuwe Volkswagen SUV Touareg.

De Volkswagen Touareg is terug. De nieuwe versie van de grootste Volkswagen is nog krachtiger, strakker, slimmer en comfortabeler. De nieuwe Touareg heeft een toegestaan trekgewicht tot wel 3.500 kg. En als je weet dat een paardentrailer met twee paarden zo’n 2.750 kg weegt, dan weet je genoeg. Of je nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kan je alles aan. Vanaf September te bestellen.

  • Vanaf September te bestellen
  • 3.500 kg trekgewicht
  • Innovision Cockpit
  • Uniek Matrix LED verlichting

Lease de Touareg

Private Lease de Touareg

Rijden in een gloednieuwe Touareg? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Touareg

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen Touareg

Ontdek de highlights

Volkswagen Touareg
Plug-in hybride: Rij 50 km elektrisch

De Touareg eHybrid is uitgerust met zowel een elektromotor als een supermoderne 3.0 V6 benzinemotor. Dit noemen we een plug-in hybride. Zo kun je tot zo’n 50 km volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor het overneemt. Zo rij je met een extra grote auto toch extra zuinig.

Alles in één oogslag

Alles in één oogopslag door het digitale instrumentenpaneel en het infotainmensysteem van formaat. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kun je onmogelijk nog een afslag missen. Of een telefoontje. Of je muziekbibliotheek. Discover Premium is te bedienen met touch, met gebaren of met je stem. Zeg het maar.

Luxe zoals luxe bedoeld is

Het standaard super-de-luxe interieur van de nieuwe Touareg is helemaal naar wens samen te stellen. Kleuren, stoffen, leer, binnenverlichting, niets is te gek. Kies voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen met geheugenfunctie. Maak het jezelf extra comfortabel met de massagefunctie en stoelventilatie.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Touareg?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.