Volkswagen Tiguan en Tiguan Allspace

Allesbehalve saai.

Rijklaar vanaf
€ 44.190
Private lease vanaf
€ 699 € 644
Zakelijk lease vanaf
€ 591 € 536

Volkswagen Tiguan. Allesbehalve saai.

SUV’s zijn erg populair in Nederland. De Volkswagen Tiguan is één van de meest gekozen SUV’s in Nederland. Kiest u ook voor een zee aan ruimte, een hoog niveau aan comfort met een dynamisch randje. De Tiguan legt de lat hoog met innovatieve features en maakt het rijden leuk een aangenaam. Met bijvoorbeeld trailer Assist parkeert u heel gemakkelijk uw aanhanger, trailer of caravan.

Wilt u de Volkswagen Tiguan kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Tiguan tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Indrukwekkend comfortabel
  • Verrassend innovatief
  • Comfort op het hoogste niveau
  • Veiligheid staat voorop
  • eHybrid
  • Side Assist
  • 4Motion Active Control
  • Tot 1.800 kg trekgewicht
MdeKoning Kortingsweken ACTIE-Volkswagen

Volkswagen Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Volkswagen voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Volkswagen. Zowel voor Volkswagen Private Lease als voor Volkswagen Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 55 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 3.500 extra korting.

Volkswagen Tiguan – Extra Inruilpremie € 2.500

Volkswagen Tiguan voorraad

De Tiguan is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Private lease de Tiguan

Rijden in een gloednieuwe Tiguan? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 


Volkswagen Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte. Meer dan genoeg trekkracht. Alle ruimte voor 7 personen dankzij de optionele derde zitrij. En… misschien nog wel iets stoerder en stijlvoller dan z’n voorganger. Dat zie je onder andere terug in de strakke LED-verlichting. De nieuwe slimme assistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. Laat je verrassen door dit intelligente multitalent.

Tiguan Allspace
Tiguan Allspace
Tiguan Allspace

Ontdek de highlights

Ook als eHybrid.

De nieuwe Tiguan is nu ook verkrijgbaar als milieuvriendelijke eHybrid. Dit betekent niet alleen dat de Tiguan zuiniger rijdt, maar ook nog eens beschikt over meer vermogen.

Volkswagen T-Cross bij M. de Koning
Meer dan ruimte.

Een robuuste Volkswagen met strak design, veel zit- en bagageruimte en een krachtig karakter. Ontdek nu de veelzijdigheid van deze SUV. 

Innovatief.

De Tiguan zit vol met innovaties. De automatische achterklep bijvoorbeeld, die u met één simpele voetbeweging opent.

R-Line ‘Black Style’.

Met zwarte dakreling, zwarte spiegelkappen, zwarte velgen en zwarte accenten op de bumpers is dit pakket de overtreffende trap.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Tiguan?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.