Volkswagen T-Roc

Rijker, slimmer, eigenzinniger.

Rijklaar vanaf
€ 33.890
Private lease vanaf
€ 509
Zakelijk lease vanaf
€ 476

Volkswagen T-Roc. Rijker, slimmer, eigenzinniger

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat ons succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling. En hij mag dan een compacte SUV zijn, als u hier instapt komt u niets tekort. De T-Roc is terug, ook al is ‘ie nooit weggeweest.

Wilt u de Volkswagen T-Roc kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de T-Roc tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

 • Sportief en robuust
 • Ruim en praktisch
 • Comfort Features
 • Nieuwste veiligheidssystemen
 • R-line exterieur en interieur bestelbaar
 • Zuinige turbomotoren
 • 4Motion
 • Trekgewicht tot wel 1.700kg

Op zoek naar een brandstof Volkswagen met voordeel?

MdeKoning Voorraad Voordeel

Volkswagen Voorraad Voordeel weken – Extra voordeel op geselecteerde Volkswagen brandstof modellen, direct rijden met maximale korting.

 • Voorraad voordeel tot € 2.000 op nieuwe geselecteerde modellen
 • Extra M. de Koning korting € 500
 • Inruilvoordeel oplopend tot € 2.500
Volkswagen T-Roc – Extra Inruilpremie € 2.000

Volkswagen T-Roc op voorraad

De T-Roc is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de T-Roc

Private Lease de T-Roc

Rijden in een gloednieuwe T-Roc? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de T-Roc

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen T-Roc

Ontdek de highlights

T-Roc Cabrio

Haal elke dag de avonturier in uzelf naar boven met de T-Roc Cabrio. Moeiteloos combineert ‘ie het krachtige en grensverleggende karakter van een SUV met het plezier van een cabrio. Want zeg nou zelf: is er een groter gevoel van vrijheid dan rijden met de wind door uw haar?

Ruimte en comfort

De Volkswagen T-Roc is vanbinnen alles wat u van een SUV verwacht. Wat dacht u van ruime zitplekken, een verhoogde instap en een bagageruimte waarin 1,290 liter aan boodschappen, backpacks of verhuisdozen in past? En natuurlijk zijn ook het interieur en het dashboard helemaal van deze tijd!

Onmiskenbaar een SUV

De nieuwe T-Roc laat elke voorbijganger omkijken. Niet alleen door z’n uitgesproken voorkant, lange silhouet met chromen frame en de coupéstijl lijnen, maar ook zeker door de bijzondere mogelijke kleurcombinaties. Geef uw T-Roc de persoonlijke look die het beste bij uw wensen past.

IQ.Light

Ook in het donker is de Volkswagen T-Roc een opvallende verschijning. De IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting zorgt er namelijk voor dat u niet te missen bent en altijd optimaal zicht hebt. Zonder andere weggebruikers te verblinden. Daar zorgt de Dynamic Light Assist voor.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Roc?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.