Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen T-Roc Cabrio

Rijker, Slimmer, Zonniger.

Rijklaar vanaf
€ 45.590
Private lease vanaf
€ 739
Zakelijk lease vanaf
€ 572

Volkswagen T-Roc Cabrio. Rijker, Slimmer, Zonniger

Haal elke dag de avonturier in uzelf naar boven met de T-Roc Cabrio. Moeiteloos combineert ‘ie het krachtige en grensverleggende karakter van een SUV met het plezier van een cabrio. Want zeg nou zelf: is er een groter gevoel van vrijheid dan rijden met de wind door uw haar?

Wilt u de Volkswagen T-Roc Cabrio kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de T-Roc Cabrio tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in Capelle, Krimpen en Rotterdam.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Sportief en robuust
  • Ruim en praktisch
  • Nieuwste veiligheidssystemen
  • Trekgewicht tot wel 1.700 kg trekgewicht

Op zoek naar een brandstof Volkswagen met voordeel?

MdeKoning Voorraad Voordeel

Volkswagen Voorraad Voordeel weken – Extra voordeel op geselecteerde Volkswagen brandstof modellen, direct rijden met maximale korting.

  • Voorraad voordeel tot € 2.000 op nieuwe geselecteerde modellen
  • Extra M. de Koning korting € 500
  • Inruilvoordeel oplopend tot € 2.500

Volkswagen T-Roc cabrio voorraad

De T-Roc cabrio is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de T-Roc Cabrio

Private Lease de T-Roc Cabrio

Rijden in een gloednieuwe T-Roc Cabrio? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de T-Roc Cabrio

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen T-Roc Cabrio

Ontdek ongeremde vrijheid

Ontdek de highlights

T-Roc

Haal elke dag de avonturier in uzelf naar boven met de gesloten versie van de T-Roc.

Volkswagen T-Roc Cabrio bij M. de koning
Meest comfortabele rit

Als jij aan het touren bent wil je natuurlijk maar met één ding bezig zijn: genieten. Daarom zit de T-Roc Cabrio vol snufjes en slimme assistenten die rijden een stukje makkelijker maken.

Entertainment aan boord? Check

De nieuwe T-Roc Cabrio laat elke voorbijganger omkijken.

IQ.Light

Ook in het donker is de T-Roc Cabrio een opvallende verschijning.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Roc Cabrio?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.