Volkswagen T-Cross bij M. de Koning

Volkswagen T-Cross

Geef kleur aan uw leven.

Rijklaar vanaf
€ 30.540
Private lease vanaf
€ 509 € 414
Zakelijk lease vanaf
€ 435 € 380

Volkswagen T-Cross. Geef kleur aan uw leven

Maak kennis met de eigenzinnige SUV van Volkswagen. De T-Cross maakt de SUV familie van Volkswagen compleet. Naast de stoere en robuuste uitstraling is er aan ruimte geen gebrek. U zult verrast zijn hoeveel ruimte en functionaliteit de T-Cross te bieden heeft. De T-Cross kunt u tot in detail personaliseren met een ruime keuze aan lak kleuren, designpakketten, lichtmetalen velgen en decorinleg mogelijkheden.

Wilt u de Volkswagen T-Cross kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de T-Cross tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Crossover Design
  • Ruimtelijk interieur
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse
  • Krachtig en efficiënt
  • De nieuwste veiligheidssystemen aan boord
  • Leverbaar met de nieuwste features
  • Een interieur naar jou smaak
  • Tot 1.100 kg trekgewicht
MdeKoning Kortingsweken ACTIE-Volkswagen

Volkswagen Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Volkswagen voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Volkswagen. Zowel voor Volkswagen Private Lease als voor Volkswagen Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 55 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 3.500 extra korting.

Volkswagen T-cross – Extra Inruilpremie € 2.000

Volkswagen T-Cross voorraad

De T-Cross is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Private lease de T-Cross

Rijden in een gloednieuwe T-Cross? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Klaar voor wat kleur in uw leven?

Ontdek de highlights

Niet in een woord te vatten

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat u ook onderneemt, de T-Cross staat voor u klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in uw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

Veilig

De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt u waar nodig. Wijkt u onbedoeld van uw rijbaan af? De T-Cross zet u weer recht. En dreigt er een aanrijding met uw voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om u te helpen. Teamwork.

Stoer

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoeft u de menigte niet te volgen, maar kiest u wat u wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Functioneel

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat u hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z’n klasse, namelijk 455 liter. Neemt u uw surfplank mee? Dan klapt u gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Cross?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.