Volkswagen-Polo

Volkswagen Polo

Vol van zichzelf.

Rijklaar vanaf
€ 26.890
Private lease vanaf
€ 399 € 379
Zakelijk lease vanaf
€ 376

Volkswagen Polo. Vol van zichzelf.

Wie zegt dat een compacte auto niet groots kan zijn? Ontdek de Volkswagen Polo: innovatiever, digitaler en veiliger dan ooit. Met standaard handige features als LED-verlichting, Digital Cockpit en digitaal radiosysteem. De Volkswagen Polo is zoveel meer.

Wilt u de Volkswagen Polo kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Polo tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Front assist
  • Voetgangersherkenning
  • Active info display
  • Kenmerkende dynamische lijnen

Volkswagen Polo op voorraad

De Polo is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Private lease de Polo

Rijden in een gloednieuwe Polo? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Volkswagen_Polo

De Volkswagen Polo

Ontdek de highlights

Volkswagen Polo
Uniek uiterlijk, typisch Polo

Met zijn compacte formaat en unieke accenten schittert de polo waar u ook gaat. Wat zijn de meest opvallende kenmerken? Dit is het front met een optionele LED-lichtbalk om de matrix LED-koplampen te verbinden.

Volkswagen Polo
Extra blik op de weg

De Volkswagen Polo heeft een hoop features die gewoon standaard op uw auto zitten. Zoals de Digital Cockpit, airconditioning en het radiosysteem met DAB+. Afhankelijk van de uitvoering die u kiest, krijgt u natuurlijk nog veel meer dan dat.

Volkswagen Polo LED
Laat u versteld staan

Schijn feller dan de rest, met de innovatieve IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting op uw Polo. Ook de achterkant van uw Polo staat in de schijnwerpers. Daar vindt u namelijk de optionele LED-achterlichten met geïntegreerde dynamische knipperlichten.

Volkswagen Polo
Standaard alles wat u wilt

Rijden wordt extra comfortabel met de hulp van uw slimme assistenten. Zo zorgt Lane Assist dat u altijd binnen de lijntjes rijdt. Optioneel vindt u ook IQ.DRIVE Travel Assist op uw Polo en combineert u nog veel meer systemen. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Polo?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.