M. de Koning Volkswagen ID.3

De elektrische Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

Rijklaar vanaf
€ 38.990
Private lease vanaf
€ 647
Zakelijk lease vanaf
€ 598

Volkswagen ID.3

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

De ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een 100% elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit.

Wilt u de Volkswagen ID.3 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de ID.3 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Ruimtelijk interieur
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse
  • Krachtig en efficiënt
  • De nieuwste veiligheidssystemen aan boord
  • Leverbaar met de nieuwste features
  • Tot 1.100 kg trekgewicht

Acties Volkswagen elektroische modellen

Loading …

Volkswagen ID.3 voorraad

De ID.3 heeft alles wat u nodig heeft om elke rit nog relaxter en veiliger maken. De Plus gaat nog een stap verder in comfort. Instappen gaat zonder sleutel en zelfs de verlichting wordt voor u geregeld. Gaat u voor de nieuwste technische snufjes en maximaal rijplezier? Dan is de Max dé uitvoering voor u.

Lease de ID.3

Private Lease de ID.3

Rijden in een gloednieuwe ID. 3? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de ID.3

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen ID3 bij M. de Koning

De vernieuwde Volkswagen ID.3

Drie jaar na zijn lancering heeft de Volkswagen ID.3 een uitgebreide upgrade gekregen. Het eerste elektrische model van Volkswagen heeft nu een aangescherpt design en verfijnder interieur. Daarnaast is hij sterk verbeterd op software, augmented reality, intelligente rijhulpsystemen en duurzaamheid. Nu bij ons te bestellen! 

De vernieuwde ID.3 is leverbaar met een 58 kWh accu en is op te laden met een laadvermogen van 120 kW. De vernieuwde Pro S Business kan zelfs snelladen met 170 kW en laadt binnen 30 minuten op van 5 naar 80%.

Maak kennis met de ID.3

Ontdek de highlights

De basis voor veel ruimte.

De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Alles onder controle

De slimme navigatie onthoudt bestemmingen en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief.

Volledig CO2-neutraal.

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu.

M. de Koning Volkswagen ID.3
Tot 550 kilometer

De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius van maximaal 550 km WLTP

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.3?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.