Volkswagen ID.7

Een Volkswagen eersteklas.

Volkswagen ID.7

Lange reizen korter laten voelen. Het kan met de ID.7. Alles aan de ID.7 is eersteklas. Met zijn indrukwekkende actieradius en ruime interieur biedt de ID.7 een unieke combinatie van comfort en duurzaamheid. Bovendien is de auto uitgerust met de nieuwste technologieën om een optimale rijervaring te bieden

Wilt u de Volkswagen ID.7 kopen, financieren of private leasen? Of wilt u de ID.7 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Verkrijgbaar met 2 accupakketten
  • Actieradius van 615 tot ongeveer 700 kilometer*
  • In ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%
  • Verkrijgbaar met nieuwe high-tech features

Private lease de Volkswagen ID.7

Rijden in een gloednieuwe ID.7? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Ontdek de highlights

Met één swipe genieten van de zon

U kunt ervoor kiezen om de ID.7 te voorzien van een panoramadak met ‘smart glass’. Dit betekent dat u door een simpele swipe met de hand of via stembediening, het dak kan laten switchen van donker naar licht. Zo geeft de ID.7 een nóg fijnere rijervaring.

Altijd de juiste temperatuur

Met de komst van de ID.7 introduceren we ook een nieuwe vorm van airconditioning. Zo start de airco al zodra u naar de auto toe loopt. En kunt u de airco naar wens automatisch in laten stellen. Dit kan via het multimediascherm of met stembediening. Zegt u bijvoorbeeld: “Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”. Dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en sturen de ventilatieopeningen automatisch warme lucht naar alleen uw handen. Heel handig in de winter dus.

Slimme verlichting

De stoelen van de ID.7 bieden veel gemak. Niet alleen kunt u de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat uw stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Automatisch of zelf in te stellen. Heeft u bijvoorbeeld net gesport of bent u onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel uw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.7?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.