Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5

De stijlvolste vorm van elektrisch.

Rijklaar vanaf
€ 45.590
Private lease vanaf
€ 856
Zakelijk lease vanaf
€ 663

De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste 100% elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor uw weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

Wilt u de Volkswagen ID.5 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de ID.5 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Volledig elektrisch
  • SUV coupé
  • Actieradius 516 km*

Acties Volkswagen elektroische modellen

Loading …

Volkswagen ID.5 op voorraad

De ID.5 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Private lease de ID.5

Rijden in een gloednieuwe ID. 5? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Bekijk het nieuwe lid van de ID. Family

Ontdek de highlights

Helder zicht. Altijd.

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen zijn uw persoonlijke gids in het donker. Op basis van uw snelheid, locatie en eigen voorkeuren heeft u altijd het perfecte licht. De afzonderlijk dimbare LED’s volgen de richting van de weg én uw stuur. En dan heet IQ.LIGHT u ook nog eens welkom wanneer u uw auto ontgrendelt. Alles om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Denkt met u mee

De ID.5 is zoveel meer dan een manier om van A naar B te komen. De rij-assistenten van Travel Assist houden namelijk een extra oogje in het zeil. Zo houdt Lane Assist u binnen de lijntjes, zorgt Adaptive Cruise Control voor een constante snelheid, een veilige afstand én rijdt u zelfs semi-autonoom. Wel uw handen aan het stuur houden, natuurlijk.

Kracht en souplesse

Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor u minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat u heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag u brengt.

Volkswagen ID.5 GTX

Waar u ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor u nog meer tractie heeft.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.5?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.