Volkswagen ID.4

De volledig elektrische SUV.

Rijklaar vanaf
€ 45.390
Private lease vanaf
€ 712
Zakelijk lease vanaf
€ 633

Volkswagen ID.4

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius van 501 km*. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt u aan niets in de ID.4. Wedden dat u niks anders meer wilt?

Wilt u de Volkswagen ID.4 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de ID.4 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • De eerste elektrische SUV van Volkswagen
  • Actieradius tot 500 km**
  • Next level innovatieve nieuwe features
  • Volkswagen maakt elektrisch rijden betaalbaar

Acties Volkswagen elektroische modellen

Loading …

Volkswagen ID.4 voorraad

De ID.4 heeft alles wat u nodig heeft om elke rit nog relaxter en veiliger maken. Instappen gaat zonder sleutel en zelfs de verlichting wordt voor u geregeld. Gaat u voor de nieuwste technische snufjes en maximaal rijplezier? Dan is de ID.4 dé uitvoering voor u.

Lease de ID.4

Private Lease de ID.4

Rijden in een gloednieuwe ID. 4? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de ID.4

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Maak kennis met de ID.4

Ontdek de highlights

De ID.4 GTX

De ID.4 GTX sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Vorm met een functie

Een goed design moet ook functioneel zijn. Vooral bij elektrische auto’s.

De ID.4 luistert naar je

De ID.4 is een auto die naar je luistert.
Eenvoudig met je stem te besturen. 

Slimme verlichting

De IQ.Light LED Matrix koplampen weten precies welke verlichting je nodig hebt.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.4?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.