Volkswagen ID.4 Test

De volledig elektrische SUV.

Rijklaar v.a.
€ 47.190 € 45.000
Private lease (p/mnd)
€ 759 € 750
Zakelijk lease vanaf
€ 700 € 600

Volkswagen ID.4

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius van 501 km*. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt u aan niets in de ID.4. Wedden dat u niks anders meer wilt?

Wilt u de Volkswagen ID.4 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de ID.4 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • De eerste elektrische SUV van Volkswagen
  • Actieradius tot 500 km**
  • Next level innovatieve nieuwe features
  • Volkswagen maakt elektrisch rijden betaalbaar

Volkswagen ID.4 voorraad

De ID.4 heeft alles wat u nodig heeft om elke rit nog relaxter en veiliger maken. Instappen gaat zonder sleutel en zelfs de verlichting wordt voor u geregeld. Gaat u voor de nieuwste technische snufjes en maximaal rijplezier? Dan is de ID.4 dé uitvoering voor u.

Private lease de Volkswagen ID.4

Goed nieuws: u kunt de ID.4 nu ook Private Leasen. De ID.4 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen ID.4 te rijden. Combineer de ijzersterke punten van elektrisch rijden met de zekerheid van Private Lease.

Nu vanaf € 759 p/m

Maak kennis met de ID.4

Ontdek de highlights

De ID.4 GTX

De ID.4 GTX sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Vorm met een functie

Een goed design moet ook functioneel zijn. Vooral bij elektrische auto’s.

De ID.4 luistert naar je

De ID.4 is een auto die naar je luistert.
Eenvoudig met je stem te besturen. 

Slimme verlichting

De IQ.Light LED Matrix koplampen weten precies welke verlichting je nodig hebt.

Benieuwd naar de waarde van je auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.4?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 088 20 13 410.
We helpen u graag!

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.