Volkswagen Golf

De hoogste standaard.

Rijklaar vanaf
€ 35.990
Private lease vanaf
€ 599 € 574
Zakelijk lease vanaf
€ 485 € 460

Volkswagen Golf. De hoogste standaard.

De Volkswagen Golf is met u meegegroeid. U blijft aan uzelf werken, legt de lat steeds een beetje hoger. En dat verwacht u ook van uw auto. Daarom is de Golf meer Golf dan ooit. Met standaard premium features die autorijden voor u net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken. Dat begint al bij het instappen. Uw Golf herkent u direct als bestuurder en kiest alvast uw persoonlijke profiel. Daarin staan al uw favoriete instellingen voor bijvoorbeeld de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen.

Wilt u de Volkswagen Golf kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Golf tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Openen met uw smartphone
  • Nieuwste technologische innovaties
  • Veiligheid staat voorop
  • Subtiele sfeerverlichting
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Communiceert met de auto’s om u heen
  • Populairste hatchback
  • Vernieuwde stembesturing
MdeKoning Kortingsweken ACTIE-Volkswagen

Volkswagen Kortingsweken | Nu met extra voordeel !

Profiteer van extra voordeel op Volkswagen voorraad, direct rijden met maximale korting.

Tijdens de M. de Koning Kortingsweken stapt u voor het voordeligste lease tarief in een nieuwe Volkswagen. Zowel voor Volkswagen Private Lease als voor Volkswagen Zakelijk Lease geldt namelijk een tijdelijke korting van € 55 op uw maandbedrag – en dat tot 60 maanden lang! Gaat u niet voor lease maar voor koop? Dan profiteert u van € 3.500 extra korting.

Volkswagen Golf voorraad

De Golf is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Private lease de Golf

Rijden in een gloednieuwe Golf? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

De Volkswagen Golf, een bekend gezicht

Ontdek de highlights

Golf GTI

Het rebelse broertje van de Golf is terug. En hoe. Met 245 pk heeft hij meer vermogen dan ooit en is hij uitgerust met alles waar uw GTI-hart sneller van gaat kloppen. 

Binnen de lijnen

Schakel Lane assist in en uw Golf houdt u keurig binnen de lijnen. In combinatie met Travel assist neemt het rijden bijna van u over. U hoeft alleen het stuur vast te houden.

Parkeren “zonder handen”

Is parkeren niet uw hobby? Gelukkig wel die van de Golf. Dankzij Park Assist herkent de Golf een geschikte parkeerplek en stuurt er feilloos in.

GTE, de ideale combi

Verdubbel uw rijplezier met de Golf GTE. Met een elektrische motor, waarmee u tot 56 km op de accu rijdt. En een krachtige brandstofmotor om de beest mee uit te hangen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Golf?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.