Volkswagen Golf Variant

Op alle vlakken meer.

Rijklaar vanaf
€ 37.240
Private lease vanaf
€ 619
Zakelijk lease vanaf
€ 495

Volkswagen Golf Variant. Op alle vlakken meer.

Heeft u behoefte aan meer ruimte, maar blijft u een fan van de Volkswagen Golf? Dan is de Golf Variant de oplossing voor u. Van buiten is hij sportiever en van binnen innovatiever dan ooit. En met meer ruimte voor passagiers en bagage neemt u gemakkelijk een gezin plus alle wekelijkse boodschappen mee. Met de digital cockpit ziet u alle rij-informatie overzichtelijk op het scherm achter uw stuur en door het head-up display kunt u zich volledig focussen op de weg terwijl u met navigatie rijdt. Allemaal vooruitstrevende mogelijkheden van de Golf Variant. Hij biedt echt op alle vlakken meer!

Wilt u de Volkswagen Golf Variant kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Golf Variant tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

 • Ruimtewonder van de Golf-familie.
 • Comfortabel & dynamisch
 • Nieuwste technologische innovaties
 • Veiligheid staat voorop
 • Gesture Control
 • Traffic Jam Assist.
 • Bewezen hoge restwaarde
 • Populairste hatchback

Op zoek naar een brandstof Volkswagen met voordeel?

MdeKoning Voorraad Voordeel

Volkswagen Voorraad Voordeel weken – Extra voordeel op geselecteerde Volkswagen brandstof modellen, direct rijden met maximale korting.

 • Voorraad voordeel tot € 2.000 op nieuwe geselecteerde modellen
 • Extra M. de Koning korting € 500
 • Inruilvoordeel oplopend tot € 2.500

Volkswagen Golf Variant voorraad

De Golf variant is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Golf Variant

Private Lease de Golf Variant

Rijden in een gloednieuwe Golf Variant? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Golf Variant

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen Golf Variant

De Golf Variant. Meer Golf. Meer bagageruimte

Ontdek de highlights

Meer Golf, meer laadruimte

Met een laadruimte tot 1.642 liter neemt u moeiteloos al uw bagage mee. Ook passagiers op de achterbank zitten er comfortabel bij.

Overzicht met de digital cockpit

In de Digital Cockpit ziet u alle rij-informatie op het scherm achter uw stuur. Wilt u uw snelheid zien, de navigatie of de radio? Geen probleem, u kiest.

Perfect zicht met IQ.Light

De intelligente LED lampen passen zich aan de situatie aan en leiden u door het donker. Zonder andere weggebruikers te verblinden, zelfs grootlicht hoeft u niet meer zelf te regelen.

Gemak met Gesture Control

In de nieuwe Golf bereikt u heel veel met een klein gebaar. Het ‘Discover Pro’ navigatie- en multimediascherm bedient u namelijk met een simpele beweging van uw hand.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Golf Variant?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.