Volkswagen Arteon en Arteon Shooting Brake

Stijlvoller, sportiever, intuïtiever.

Rijklaar vanaf
€ 56.490
Private lease vanaf
€ 1.022
Zakelijk lease vanaf
€ 783

Volkswagen Arteon. Stijlvoller, sportiever, intuïtiever.

De Arteon en Arteon Shooting Brake. De nieuwe Gran Turismo van Volkswagen wordt boven de Passat gepositioneerd en legt de nadruk op emotie. “De Arteon combineert designelementen van een klassieke sportwagen met de elegantie en ruimte van een fastback”, aldus designchef Klaus Bisschoff van Volkswagen. “Het model spreekt zowel het hart als het hoofd aan.”

Wilt u de Volkswagen Arteon kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Arteon tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

De Arteon

De Arteon Shooting Brake

  • Sportiefste en meest luxe Volkswagen
  • Rijkelijk uitgerust met de nieuwste features
  • Intuïtief besturingssysteem
  • Slimme Travel Assist
  • Met een klein verschil heeft de Shooting Brake extra:
  • + Voordeel van een grote bagageruimte
  • + Exclusiviteit en comfort op topniveau

Op zoek naar een brandstof Volkswagen met voordeel?

MdeKoning Voorraad Voordeel

Volkswagen Voorraad Voordeel weken – Extra voordeel op geselecteerde Volkswagen brandstof modellen, direct rijden met maximale korting.

  • Voorraad voordeel tot € 2.000 op nieuwe geselecteerde modellen
  • Extra M. de Koning korting € 500
  • Inruilvoordeel oplopend tot € 2.500

Volkswagen Arteon voorraad

De Arteon is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Lease de Arteon

Private Lease de Arteon

Rijden in een gloednieuwe Arteon? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Arteon

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Wil je een luxe uitstraling, maar ook het voordeel van een grote bagageruimte? Dan is de Arteon Shooting Brake precies wat je zoekt. Hij combineert de stijl en het karakter van de Arteon met een flinke portie functionaliteit. Exclusiviteit, comfort, innovatieve features en een flinke kofferbak: de Arteon is alles in één.

Volkswagen Arteon

Stijlvol en toch functioneel

Ontdek de highlights

Ook als Plug-in Hybrid

Sportief en zuinig rijden? Het kan allebei, met de Arteon eHybrid. Kies je voor een Plug-in Hybrid motor en R-Line Business +, dan combineer je de krachten van een brandstofmotor en een elektrische motor.

Comfortabel en uitnodigend

De mooiste kleuren, kwalitatieve materialen en van alle gemakken voorzien: met zo’n interieur is het moeilijk om niét in de nieuwe Arteon te willen stappen.

Slimme technologie

Met Travel Assist als slimme bijrijder heeft u altijd een extra paar ogen op de weg. U omstanders worden op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. 

Baanbrekende verlichting

De nieuwe LED-verlichting straalt aan zowel de voor- als achterkant van de Arteon. Zo bent u niet te missen op de weg.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Arteon?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.