Volkswagen wintercheck

Volkswagen Wintercheck

Kom langs voor de wintercheck bij M. de Koning. Nu voor slechts € 20,-.

Wat is een Volkswagen wintercheck?

Controle op de 20 meest essentiële punten, inclusief het technische rapport. Winterproof voor € 20.

Om er zeker van te zijn dat uw Volkswagen u veilig de winter door brengt is de Volkswagen wintercheck de ideale voorbereiding. Voor € 20 wordt uw Volkswagen op de 20 meest essentiële onderdelen gecontroleerd. Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vult M. de Koning Volkswagen-dealer indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie (max. 0,5L), koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij. Daarnaast ontvangt u nu een Volkswagen wintermuts er gratis bij! OP=OP!

Na de M. de Koning Volkswagen Wintercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de winter.

Voor Volkswagen onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Volkswagen wintermuts

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Gecheckt op 20 punten

Van bandenspanning tot airconditioning

Banden

1. Bandenprofiel
2. Slijtagepatroon
3. Bandenreparatieset en reservewiel
4. Bandenspanning

Remmen

5. Remblokken
6. Remschijven

Ruiten

7. Ruitenwissers
8. Ruitensproeier-niveau
9. Ruitensproeiers
10. Voorruit

Onder de motorkap

11. Motoroliepeil
12. Koelvloeistof vorstbeveiliging
13. Koelvloeistofniveau
14. Accu

Interieur

15. Airconditioning
16. Verwarming

Exterieur

17. Trekhaak
18. Deuren
19. Buitenverlichting
20. Uitlaatsysteem

Veilig op weg deze winter met winterbanden

Het beste moment om de zomerbanden te wisselen, is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen dan voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat u veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd uw bandenwissel. Banden wisselen kan al vanaf € 39 en wij kunnen de zomerbanden voor u opslaan in ons bandenhotel.

Bandenservice

Waarom winterbanden?

  • Meer grip onder de 7 graden;
  • Verplicht op de meeste wintersportbestemmingen;
  • Minder slijtage
  • Kortere remweg
  • Betere wegligging
  • Vermindering brandstofgebruik
Winterbandenwissel

Complete lichtmetalen wintersets.

Gaat u toch nog de bergen in en heeft u geen winterbanden onder uw auto? Bekijk hier het winterbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠKODASEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of Vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 Volkswagen accessoires

Al naar winterbanden gewisseld? Gaat u op wintersport? In veel landen zijn winterbanden verplicht. Met winterbanden is uw remweg al bij 7 graden Celsius een stuk korter en de kans op uitglijden vele malen kleiner. Dat maakt winters genieten wel zo veilig. Heeft u nieuwe winterbanden nodig, profiteer dan van flink wat korting. Helemaal winterklaar bent u met de nu extra voordelige Originele Volkswagen accessoires.

Volkswagen Dakdragers
Dakdragers

De Volkswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren.

Sneeuwkettingen

Met de Volkswagen sneeuwkettingen ervaart u betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen zijn voorzien van het speciale Snox-systeem, waarmee de spanning volledig automatisch geregeld wordt. De ketting wordt gecentraliseerd tijdens het rijden, waardoor handmatige naspanning niet nodig is.

Rubberen mattenset

De nauwsluitende rubberen matten beschermen de vloer tegen modderschoenen en dergelijke. Door de standaard bevestigingspunten liggen de matten vast op de vloer. De set is voorzien van anti-slip structuur, kan eenvoudig gereinigd worden en heeft een modelspecifiek opschrift.

Geldig van 1 november 2022 t/m 28 februari 2023, zolang de voorraad strekt.