Volkswagen Voorraad Specials


Volkswagen Voorraad Specials

Direct rijden uit voorraad voor de gunstige 2022 prijs én met extra inruilpremie

Nu tijdelijk en exclusief verkrijgbaar bij M. de Koning: de Volkswagen Voorraad Specials. Speciaal ingekochte nieuwe Volkswagens in de modellen Volkswagen Polo, Volkswagen Taigo, Volkswagen T-Cross en Volkswagen T-Roc. Op de Voorraad Specials geldt de voordelige aanschafprijs van 2022. Met deze voorraadmodellen voorkomt u de prijsverhoging van januari 2023, wat tot duizenden euro’s kan schelen met een nieuw te bestellen auto.

Daarnaast profiteert u op de Volkswagen Voorraad Specials van extra scherpe actietarieven als u gaat voor Private Lease of tot € 2.000 inruilpremie bij aanschaf. Ook hebben we nog een paar echte T-Roc buitenkansjes met een superkorting van € 4.650! Gaat u voor zakelijk leasen? Onze collega’s van Maarten Autolease hebben hiervoor de beste aanbiedingen gemaakt.

Voordelen Volkswagen Voorraad Specials

  • Gunstige 2022 prijs – voorkom de prijsverhoging van 2023
  • Inruilpremie tot € 2.000
  • Scherpe Private Lease actietarieven
  • Buitenkansjes met € 4.650 korting

De Volkswagen Voorraad Specials zijn beperkt verkrijgbaar, dus OP=OP. Kom snel langs op onze vestigingen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel voor een showroomafspraak of proefrit. Onze Volkswagen collega’s vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Volkswagen Voorraad Specials

Deze Volkswagen voorraad specials zijn nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra scherpe inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Volkswagen Private Lease

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een nieuwe Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Modellen in de Volkswagen Voorraad Specials

De modellen in de Volkswagen Voorraad Specials zijn de; Volkswagen Polo, Volkswagen Taigo, Volkswagen T-Roc en de Volkswagen T-Cross. Bekijk hier de Private Lease en Zakelijk lease prijzen. Natuurlijk is het ook mogelijk een auto te financieren.

Loading …

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Heeft u interesse in een nieuwe Volkswagen?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.