Volkswagen-T-Roc


T-Roc Herfst Sale

Rij vandaag met € 3.650 korting

Laatste 4 Volkswagen T-Roc Herfst Sale met 3.650 korting

Vandaag wegrijden in een nieuwe T-Roc (model 2021) uit voorraad? Kies dan voor de T-Roc Sale van M. de Koning. Op deze T-Roc’s met kenteken 2022 ontvangt u een vaste korting van maar liefst 3.650, geldt de gunstige 2021-prijs en voorkomt u de prijsverhoging van Januari / Juni / September oplopend tot € 1.750

  • Vaste extra korting van € 3.650
  • Profiteer van een gunstig Operational Lease tarief vanaf € 479
  • Vandaag uit voorraad leverbaar

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van het voordelige private lease actie tarief of extra inruilvoordeel. De Volkswagen T-Roc eerst zelf ervaren? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Volkswagen T-Roc voorraad | Laatste 4: T-Roc Herfst Sale

De T-Roc is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra scherpe inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Volkswagen-automaat

DSG Automaat

van € 2.000 voor € 500

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat u niet eens door heeft dat u van versnelling bent gewisseld. Upgrade uw T-Roc met een DSG automaat nu tijdelijk van €2.000 voor €500!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.