Volkswagen TRoc

T-Roc Formule 1 Voorraadactie

€3.000 korting en 2 weekend tickets voor Zandvoort Formule 1

Laatste 3 T-Roc’s met Formule 1 weekendtickets

€ 3.000 korting én 2 weekendtickets voor Formule 1 Zandvoort bij de T-Roc actiemodellen uit voorraad!

T-Roc Formule1

Met uw nieuwe Volkswagen T-Roc naar Max Verstappen! Stap nu in 1 van de 3 laatste nieuwe T-Roc actiemodellen (modeljaar 2022) en rij met uw nieuwe T-Roc op zaterdag 26 en zondag 27 augustus naar het Formule 1 circuit in Zandvoort! Bij deze 3 laatste actieauto’s ontvangt u € 3.000 korting én 2 weekend tickets voor de Formule 1 kwalificatie&race op het circuit van Zandvoort!

U heeft 2 plaatsen op Tarzan 2 tribune en geniet op zaterdag en zondag van het Formule 1 spektakel. Deze actie geldt alleen op de laatste 3 nieuwe Volkswagen T-Roc actiemodellen van modeljaar 2022. OP=OP!

  • € 3.000 korting
  • Inclusief 2 weekendtickets voor de Formule 1 Zandvoort
  • Met uw nieuwe T-Roc op zaterdag en zondag naar Max Verstappen
  • Supergunstige 2021-prijs
  • Ook mogelijk met Private Lease en Operational Lease

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan, kom langs in onze showrooms voor advies of maak een proefrit. De Volkswagen T-Roc eerst zelf ervaren? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Laatste 3 T-Roc’s met Formule 1 weekendtickets

De T-Roc is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra scherpe inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.